• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi Parfemi i toaletne vode sa Like Like.
    Opasno gresis prijatelju. Nisam uopste sarkastican. Nismo se razumeli. Nisam reko da legalne radnje prodaju fake vec da pored svega sto...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Kod njega sam i video :D Znam da juri @Novatech u ovom cenovnom rangu pa treba razmotriti i za nešto preko 200€ TCL 27G64 QD-MiniLED...
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Kod njega sam i video :D Znam da juri @Novatech u ovom cenovnom rangu pa treba razmotriti i za nešto preko 200€ TCL 27G64 QD-MiniLED...
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je odgovorio(la) u temi Parfemi i toaletne vode.
    Opasno gresis prijatelju. Nisam uopste sarkastican. Nismo se razumeli. Nisam reko da legalne radnje prodaju fake vec da pored svega sto...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Ne znam Pejić pominje TCL miniledove
  • Mr.Dzon
    Znaju sigurno, samo što im se prosek objavljuje kvartalno tako da neće prikazati kos koji mesec... Ako uopšte budu želeli da prikazu...
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Ako može mišljenje u vezi: https://www.tcl.com/global/en/monitors/24g54 i https://www.tcl.com/global/en/monitors/25g54 Pošto nema...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    A mislim da i nemaju sve kockice sukralozu!?
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na blackmore1911 poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Pa i to, razlikuju se od tipa Waterdropa (Microdrink, Booster, Recharge itd) A i iskreno, ubiće me nešto totalno drugo pre nego što će...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Parfemi i toaletne vode.
    E baš ću izmeriti parfem i čep na vagici... @Dom1nat0R ne verujem da je fejk, godinama kupujem od njih preko ananasa, prvi put...
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je odgovorio(la) u temi Gothic Remake.
    DLSS i FSR su po meni odlicne alternative ko ne moze da kupi karticu od 3000€ Druga stvar, pre cu da igram sa nekom srednjom karticom...
  • Novatech
    Novatech je odgovorio(la) u temi Parfemi i toaletne vode.
    Krenula je polako nova Manoard linija, koliko sam video jedini muški je Tonka i još nekoliko ženskih (koji su za sada stigli u Niš)...
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je odgovorio(la) u temi Parfemi i toaletne vode.
    Ja uopste ne vidim razlog da se parfem kupuje bilo gde osim kod proverenih prodavaca na KP ili u FB grupama Ima ljudi koji prodaju. Za...
  • blackmore1911
    blackmore1911 je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    Pa i to, razlikuju se od tipa Waterdropa (Microdrink, Booster, Recharge itd) A i iskreno, ubiće me nešto totalno drugo pre nego što će...
  • Pinocio
    Pinocio je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    A mislim da i nemaju sve kockice sukralozu!?
Vrh