• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
  • Enigma
    Enigma je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Sport sa Like Like.
    Auuu kakva utakmica. Sta nam priredise Egipat i Argentina. Prva utakmica koju sam odgledao.
  • PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Sport.
    Auuu kakva utakmica. Sta nam priredise Egipat i Argentina. Prva utakmica koju sam odgledao.
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
    • Screenshot 2026-07-07 19-12-20.png
    • Screenshot 2026-07-06 19-58-31.png
    • Screenshot 2026-07-06 20-10-01.png
    • Screenshot 2026-07-06 20-10-41.png
    • Screenshot 2026-07-06 20-12-36.png
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je odgovorio(la) u temi Gothic Remake.
    Da ali taj drajver ima opasan problem na Win10 a smece Win11 nikad nisam instalirao na racunar. Cekam neki drugi stabilniji drajver
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Gothic Remake sa Like Like.
    Na 7800xt bi sad trebalo da radi i iz drajvera fsr4.1. ubacili su podršku u ovim zadnjim verzijama za rdna3.
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Gothic Remake.
    Na 7800xt bi sad trebalo da radi i iz drajvera fsr4.1. ubacili su podršku u ovim zadnjim verzijama za rdna3.
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na moca87 poruku u temi [P] Poklanjam HP MicroATX kućište sa Like Like.
    Poklanjam HP kućište, mislim da je 400 G2, pašu MicroATX ploče, imam u rezervi još jednu prednju masku, bočnu stranicu i IO. BG je u...
  • Dom1nat0R
    Situacija nije sjajna kuda se krece gaming industrija ali cak i sa mojom 7800XT ja bih imao velike probleme u dosta igara. Posto imam...
  • PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Sport.
    Kako su zasluzili tako su i prosli. Ceo svet je bio protiv njih.
  • gx-x
    gx-x je odgovorio(la) u temi Gothic Remake.
    DLSS ti je bolji nego native jer taj native koji poredis je osakacen, ni MSAA vise nema, moras da palis upscaling da bi dobio AA pass...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Pjanovic poruku u temi Gothic Remake sa Haha Haha.
    Salamanka smirela !
  • Dom1nat0R
    Apsolutno se slazem po pitanju joypada. Prvo neuporedivo ako zelis da igras igru lagano sa pecurkom mozes da doziras koliko ces brzo...
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je reagovao(la) na L@l0 poruku u temi Gothic Remake sa Like Like.
    ma da, bolje da lupas WAWAWWAWAWAW na tastaturi i da se kreces dijagonalno pod specificnim uglom nego da precizno drzis pecurkicu iz...
Vrh