• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na blackmore1911 poruku u temi Grand Theft Auto VI sa Haha Haha.
    Jedva čekam da YT influenseri počnu da zapošljavaju ljude da im rade virtuelne poslove. Zamisli zablejiš sa nekim uživo i on te pita...
  • PORSCHE
    Ja to na primitivan nacin papirom :D
  • PORSCHE
    Gde nije dobar... Jesi naučio da koristiš tri školjke? :rotf:
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Imam i ja A56, pre toga imao A36, i da na 56 su baš loše fotografije... EDIT: Manje-više je i kod mene ovako... Mislim da je do...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Gothic Remake.
    Mora malo zbog reputaciju :D. Inače Mi ovde na sekiri ne volimo kad nam neko govori kako da igramo igru!!
  • gx-x
    gx-x je odgovorio(la) u temi Gothic Remake.
    Slazem se. On je covek dosao sa svojim navikama i odmah svima dao do znanja sta je ispravno, a sta ne.
  • Uruk
    To je stvar navike. Ja sam i g2notr igrao sa gamepadom preko xpaddera. Miš i tastaturu nisam deset godina uzeo da igram.
  • gx-x
    Bolje, naravno jer tako igram vec 30 godina i dodje mi kao hodanje, prirodno.
  • Uruk
    Meni je kad stavim sve te efekte na neka normalna podešavanja bilo sve kao u magli, boje izjednačene bez jasnih linija, HDR krš, SDR još...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na blackmore1911 poruku u temi Grand Theft Auto VI sa Haha Haha.
    Jedva čekam da YT influenseri počnu da zapošljavaju ljude da im rade virtuelne poslove. Zamisli zablejiš sa nekim uživo i on te pita...
  • vladarko
    Ne moraš zvučnu kartu u x1 slot. :geek:
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
    Ja uzeh ff7remake +rebirth... Navodno je sasvim solidan entry point u fransizu I uz XII se najviše preporučuje... Mada u suštini svaka...
  • gx-x
    Ima nas koji ne podnose upscaling, dlls, motion blur i gamepad kao input i mislimo da je to sve smece od prvog dana od kad se pojavilo...
  • frozensun
    Možda grešim, sli msm da u tom slučaju bi djelili bandwith, odnosno grafička bi obarala performanse, opet kažem možda grešim. Kako god...
  • blackmore1911
    blackmore1911 je odgovorio(la) u temi Grand Theft Auto VI.
Vrh