• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na R1zl4 poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Može, imaš različite karakteristike materijala, štampao sam kočnice za rolere, baš od takvog materijala, i recimo neki dihtung za pumpu...
  • PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    Ono sto sam ja ukapirao imaju 3D stampaci koji koriste filament tvrdi (plastika) i imaju stampaci koji koriste kao neki silikon.
  • R1zl4
    R1zl4 je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    Može, imaš različite karakteristike materijala, štampao sam kočnice za rolere, baš od takvog materijala, i recimo neki dihtung za pumpu...
  • Vlada>>>
    Vlada>>> je odgovorio(la) u temi Grand Theft Auto VI.
    Ma naravno da će to tako biti u nekom narednom periodu od recimo još jedno dve godine najmanje. Posle toga videćemo.
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Grand Theft Auto VI.
    Ovo što kaže @Dom1nat0R bole će ih uvo da smišljaju obrazloženja za zadržavanje ili povećanje cena, ukoliko se igre budu prodavale. Ako...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na R1zl4 poruku u temi Smešne slike 2026 sa Haha Haha.
    Pogledajte Karaburmu, nije baš da kačim ovde.
  • blackmore1911
    blackmore1911 je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Pa da, tako sam i mislio. Očekivano, debilana. Ništa, DMZ host, DHCP/WiFi off i onda sve ostalo preko Asus rutera... double NAT je...
  • Prolece93
    Prolece93 je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Grand Theft Auto VI sa Haha Haha.
    Imas vremena, dok izadje promenices ti 3 konfiguracije.
  • Prolece93
    Prolece93 je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
    Zen Pinball na telefonu, ubijam dosadu na poslu.
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je odgovorio(la) u temi Grand Theft Auto VI.
    I ja isto praktikujem rentanje za free. A gle cuda, ostaju i fajlovi za instalaciju na PC dok ja to hocu a ne dok neko drugi hoce...
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Ne bi trebalo da se gube, jer se sbb ruter tada ponaša kao modem, ali bi asus ruter i tada trebalo da ima mogućnosti da se podesi za...
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je reagovao(la) na R1zl4 poruku u temi Grand Theft Auto VI sa Like Like.
    Ako je rentam, onda ću da rentam za free, dok god smo u Srbistanu.
  • Vlada>>>
    Vlada>>> je odgovorio(la) u temi Grand Theft Auto VI.
    Interesantan momenat u celoj toj priči je što se od sledeće generacije gejm endžina koji bi trebalo da se pojave već krajem iduće...
  • blackmore1911
    blackmore1911 je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Jel koristio neko bridge mode u SBB-u da mi kaže jel ta opcija zaključana od strane ISP-a i ako nije, da li se gube IPTV i VoIP...
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    @R1zl4 Da li može da se štampa po "mekoći" (ne znam kako drugačije da se izrazim), tj. šahovske figure koje si štampao da budu od tvrde...
Vrh