• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Blic info sa Haha Haha.
    Opet radi forum :talas:
  • J
    Jactation je pokrenuo(la) novu temu.
    Pozdrav drugari . Imam jedno pitanje u vezi ram_a . Uzeo sam kingston Fury 2x16 na 3200 mhz cl16 . Ali mi pise da je certifikovano na...
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Opet radi forum :talas:
  • Pinocio
    Pinocio je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Blic info sa Love Love.
    Ako se ne varam da je neko od modova otvorio ili sam sanjao. Koliko vidim nije otvorena tema vec je opet negdepomenuta 3d stampa pa sam...
  • PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Ako se ne varam da je neko od modova otvorio ili sam sanjao. Koliko vidim nije otvorena tema vec je opet negdepomenuta 3d stampa pa sam...
  • Pinocio
    Pinocio je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Blic info sa Haha Haha.
    Sad je počeo i da naređuje :d Moraću i ja da kupim taj pametni sat :P
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Sad je počeo i da naređuje :d Moraću i ja da kupim taj pametni sat :P
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Ne smeš, lutko... :box: ;)
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Blic info sa Haha Haha.
    Ajde neko da otvori temu od 3D stampi, stampacima :D Otvorio bih ja, al bolje neko od vas koji znate u koji forum da to smestite
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Grand Theft Auto VI sa Like Like.
  • blackmore1911
    blackmore1911 je odgovorio(la) u temi Parfemi i toaletne vode.
    Ja sam isto o'ladio malo sa parfemima, ali sledeće dve kupovine su : LV Imagination i Pana Dora XVI, zasigurno.
  • blackmore1911
    blackmore1911 je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Grand Theft Auto VI sa Haha Haha.
    To je sve zato sto se @Cika_Kure drzi strategije u kojoj lopov vice drz"te lopova :D Momacki se zamaskira :first:
  • Pinocio
    Pinocio je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Ajde neko da otvori temu od 3D stampi, stampacima :D Otvorio bih ja, al bolje neko od vas koji znate u koji forum da to smestite
  • Pinocio
    Pinocio je odgovorio(la) u temi Grand Theft Auto VI.
    To je sve zato sto se @Cika_Kure drzi strategije u kojoj lopov vice drz"te lopova :D Momacki se zamaskira :first:
  • Pinocio
    Pinocio je reagovao(la) na blackmore1911 poruku u temi Grand Theft Auto VI sa Haha Haha.
    Zamisli tek njegov sat koji mu kaže da je istrčao maraton u 8 ujutru a još ni iz kreveta nije ustao :D
Vrh