• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• A
    aleksandar96 je odgovorio(la) u temi Problem s računarom.
    Ne ne kratko sam spojio 2 pina da bih resetovao bios jer nije hteo da sacuva ni jedno podesavanje u biosu, cak ni promenu brzine...
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Grand Theft Auto VI sa Haha Haha.
    @Cika_Kure je kriv, nagovara nas i laze sve na tebe.
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Grand Theft Auto VI.
    @Cika_Kure je kriv, nagovara nas i laze sve na tebe.
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Grand Theft Auto VI sa Haha Haha.
    Mislio sam da je jedan ili eventualno dva bolesna na ovom forumu :D
  • A
    Da
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Problem s računarom.
    Mozda nisi dobro bateriju vratio ili si nesto pogresno prespojio kad si radio clear cmoss. izvdai bateriju na 15 minuta, prvo raskaci...
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Problem s računarom.
    @aleksandar96 : je li to ova matična ploča: https://www.msi.com/Motherboard/MAG-B650-TOMAHAWK-WIFI/support
  • Dakula74
    Idi na mikrosoftov sajt i koristi media creation tools sa nekog drugog racunara...
    • 1782336127826.png
  • A
    Ali zasto onda bios ne pamti ni jedno podesavanje koje izmenim?
  • A
    Vreme u biosu je tacno. Tako da mozda nije baterija. Ali mi ne dozvoljava da butujem sistem s flesa ili ssda od kada sam instalirao win 11
  • Dakula74
    Ne valja ti instalacija win na flesu , nema sta da povuce!!! zato ide u bio jer ti trazi boot, a na disku je boot manager neispravan.
  • Veteran Digitalnog Doba
    Veteran Digitalnog Doba je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Šteta što baguje :( btw. nisam znao da je deezer svojim korisnicima omogućio neograničen batch transfer plejlista sa tunemymusic...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na aleksandar96 poruku u temi Problem s računarom sa Like Like.
    Nije beta bios niti sam azurirao bios. Verzija je ona koja je dosla s plocom. Ne znam sta se desilo ali nece da butuje nista niti da...
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Grand Theft Auto VI sa Haha Haha.
    Mislio sam da je jedan ili eventualno dva bolesna na ovom forumu :D
  • A
    Nije beta bios niti sam azurirao bios. Verzija je ona koja je dosla s plocom. Ne znam sta se desilo ali nece da butuje nista niti da...
Vrh