• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• A
    aleksandar96 je odgovorio(la) u temi Problem s računarom.
    • 20260624_230320.jpg
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Problem s računarom.
    Kad prilikom uključivanja pritiskaš f11 je l' nudi samsung ssd za pokretanje sistema?
  • A
    aleksandar96 je odgovorio(la) u temi Problem s računarom.
    Ovo mi je pisalo
    • Screenshot_20260624_211153_Gallery.jpg
  • PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Grand Theft Auto VI.
    Koliko li on ima koraka ako gleda xxx filmove sa tim satom na ruci? Najveći broj napravljenih koraka u noćnim satima.
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Grand Theft Auto VI sa Haha Haha.
    Smeš, nije ovo taj forum. Mada, tamo možeš samo da gledaš, sokole, što si klikt'o - klikt'o si. :PP
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Grand Theft Auto VI sa Haha Haha.
    Zalio mi se @Pinocio , sad ga svi u kraju zovu da pitaju koliko je sati, a familija ga zove da pitaju koliko je koraka presao. Nema kad...
  • A
    aleksandar96 je pokrenuo(la) novu temu.
    Pozdrav ljudi! Imam veoma čudan problem. Imam b650 tomahawk, 7600x, 990 pro 1 tb. Instalirao sam windows 11 i sada mi konstantno ulazi u...
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi Grand Theft Auto VI.
    Smeš, smeš... ne bih se ja zamerao Pinokiju, taj ima pametni sat...
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Grand Theft Auto VI sa Haha Haha.
    Smeš, nije ovo taj forum. Mada, tamo možeš samo da gledaš, sokole, što si klikt'o - klikt'o si. :PP
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Grand Theft Auto VI.
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Grand Theft Auto VI sa Haha Haha.
    Rado bih kliknuo na like al takvo vreme došlo, ne smem.
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Grand Theft Auto VI sa Haha Haha.
    Zalio mi se @Pinocio , sad ga svi u kraju zovu da pitaju koliko je sati, a familija ga zove da pitaju koliko je koraka presao. Nema kad...
  • Tajmbandit
    Tajmbandit je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Grand Theft Auto VI sa Haha Haha.
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi Grand Theft Auto VI.
    Rado bih kliknuo na like al takvo vreme došlo, ne smem.
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi Grand Theft Auto VI sa Like Like.
    https://x.com/PortalViciados/status/2068649883574157739 Procurele cene za fizicke kopije nekog portugalskog retailera - 90/120/200e...
Vrh