• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi SATA ili NVMe M.2 SSD za laptop?.
    Na ovako nešto sam naišao, ni sam ne znam jel ok...
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na vladarko poruku u temi SATA ili NVMe M.2 SSD za laptop? sa Like Like.
    Slažem se sa @Dom1nat0R ; 860, 870, 850, vodi računa o parametru wear level, eventualnoj garanciji... kupuj tim redom. Piši u temi ako...
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic info sa Like Like.
    "for iphone 17" :rotf: Ako hoćete da podilazite korisnicima ajfon-a nemojte nazivati uređaj resurected; da oni ne razmišljaju šta je to...
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi SATA ili NVMe M.2 SSD za laptop?.
    Slažem se sa @Dom1nat0R ; 860, 870, 850, vodi računa o parametru wear level, eventualnoj garanciji... kupuj tim redom. Piši u temi ako...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi SATA ili NVMe M.2 SSD za laptop? sa Like Like.
    Ja imam 3 komada 860 Evo 2x 2TB i 1x 500 GB i rade fantasticno jako dugo ih imam preko 5 godina Za sistem koristim 860 Pro 256GB Zavisno...
  • vladarko
    Boze moj, nedostaje jedan pin ali ispravan :)
  • M
    mlnmnc je pokrenuo(la) novu temu.
    Pozdrav ljudi, Planiram da uzmem novi PC pa bi mi značio savet oko konfiguracije do nekih 1500€. Primarno bih ga koristio za gaming —...
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic info.
    "for iphone 17" :rotf: Ako hoćete da podilazite korisnicima ajfon-a nemojte nazivati uređaj resurected; da oni ne razmišljaju šta je to...
  • Tajmbandit
    "Nakriviću kapu - rodila mi njiva..." " Hlađenje: Veliki, efikasan kuler (tihi rad)i u odličnom stanjo"...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na AXE poruku u temi ASUS ProArt PA40SU sa Like Like.
    Ima ventilator! ProArt proizvodna linija se širi iz dana u dan, i nekako najviše ima smisla da najbrže eksterno SSD kućište bude baš pod...
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na Fearl3ss poruku u temi Ručni satovi sa Like Like.
    Nov sat nikako ne može biti investicija.. Kod Rolexa postoji samo ta caka sa listama čekanja, pa dižu cene polovnim na oglasima, ali...
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Ručni satovi.
    Nov sat nikako ne može biti investicija.. Kod Rolexa postoji samo ta caka sa listama čekanja, pa dižu cene polovnim na oglasima, ali...
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Ručni satovi sa Like Like.
    Previše se u temi o satovima ide u krajnost. Kao oni reperi koji kažu ne pijem koka kolu jer je američka a posle pet minuta izađu na...
  • micri
    micri je odgovorio(la) u temi Ručni satovi.
    Da ne duzim, ja pricam iz ugla investicije i cuvanje viska novca. Btw fan sam Bmwa, vozim Toyotu.
  • blackmore1911
    blackmore1911 je odgovorio(la) u temi Ručni satovi.
    To za plastiku u mehanizmu sam upravo jutros video negde na netu, ali nisam toliko duboko u priči da bih procenio da li mi to igra ulogu...
Vrh