• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Ručni satovi.
    Možeš i sada za 50e kupiti, ima po grupama forumima.. Ali fora je što je on sam pričao da je kupio gomile džakova 5ca za dž od sajdžije...
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Ručni satovi sa Like Like.
    Taj trend enormnog rasta cena za stare Seiko satove obicnog 7009 i 6319 kalibra ni meni nije jasna. Pre koju godinu mogao se naramak...
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je reagovao(la) na Fearl3ss poruku u temi Grand Theft Auto VI sa Sad Sad.
    Kroz sledecih 20 godina ce proglasiti pedofiliju kao normalnu seksualnu sklonost i možda bude u GTA 10. Ka tome se ide, vec imaju...
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi Rig gallery.
    Kod Veselina :rolleyes:
  • PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Rig gallery.
    Pretpostavljam da je ploca bila namenjena slovenackom trzistu.
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Znam da nije savršena konfa jer trebaju dva štapa RAM-a, bolje nepajanje itd. nego videh da je na popustu pa da pitam da li vredi koliko...
  • Sinisavr
    Sinisavr je odgovorio(la) u temi Rig gallery.
    Zasto na maticnoj pise Zdravljica?
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na CA_RIA poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Многи то користе. Него напајање има много делова. Треба више јапанских делова а не само капацитори.
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na Fearl3ss poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Ne moze i jare i pare, za koliko kosta bi trebalo da sluzi, meni je obicno LC Power 550W bronze izguralo 10 godina od FX6300 do 4690K...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
    Za TR se slažem, biće bombona... Witcher će us.ati, woke smeće u najavi. @Dom1nat0R šta te tačno odbija od souls igara? Ja nisam neki...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Ručni satovi.
    Taj trend enormnog rasta cena za stare Seiko satove obicnog 7009 i 6319 kalibra ni meni nije jasna. Pre koju godinu mogao se naramak...
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Rig gallery.
    @Prolece93 : khm... gde ti je pobegla grafička karta? :rolleyes:
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Prolece93 poruku u temi Rig gallery sa Like Like.
    "Not too bad" :thumb:
  • Cika_Kure
    Špijuni su među nama...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi Grand Theft Auto VI sa Like Like.
    Hold the line sa pre-orderima
Vrh