• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Preko ovog sajta sam uspeo da resim par igara da pokazuju SONY ikonice na kontroleru pa ako kome zatreba mozeste svasta pronaci free...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi timings for Hynix DDR5 with Ryzen 7000.
    Ni ja nisam primetio neke visoke temperature, obično je oko 37 idle u igrama do 45. Sad sam pustio occt CPU+ram stability, išla je do 49...
    • Screenshot 2026-06-22 114642.png
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
    Kec je pravo merilo...
  • Немањин Град
    Немањин Град je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Да не правим посебну тему па само да питам. Постојили неке опција, plugin било шта да у premieru pro пребаца говор (српски језик) у...
  • gx-x
    gx-x je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
    eh...tri i nije nesto naspram dva ČD
  • blackmore1911
    blackmore1911 je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
    3 ipak :D
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
    Pa dobro ako vidis to tako... Iskreno mislio sam na keca da odradim pre-order ali cu sacekati jos malo... Mislim da ce biti drugaciji...
  • Dakula74
    Mnogo su nagurali napone, u tortura testovima moja memorija dodje do nekih 60c, sad max bude 47c. Slucajno naletim na sub jednog lika...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi timings for Hynix DDR5 with Ryzen 7000.
    Kod mene je isto kao na prvoj samo VDDIO je 1.3v i mem na 1.4
    • Desktop_2026_06_22_09_15_08_288.jpg
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Ručni satovi.
    Ko hoće, možda da se i ne ide na klasični Rolex, njima je već deceniju onaj Ocean one (klon Rolex MilSub) najprodavaniji sat, jer...
  • blackmore1911
    blackmore1911 je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi Ručni satovi sa Like Like.
    To sto ce neko da nosi sat radi staleza je debilizam ali nazalost i nesto sto se dosta gleda pogotovu u BG recimo. Ali svakako onaj ko...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Fearl3ss poruku u temi Ručni satovi sa Like Like.
    Rolex je propao kvalitetom, znam dosta sajdzija, prodavaca satova, preprodavaca... Mislim kao i kola, kvalitet dole je sve. Jedan...
  • Dakula74
    Prva slika sumanuti naponi na EXPO, moja memorija na kojoj je crkao 9950x3d (AMD u pravu memorije ubijaju CPU) Druga slika tajminzi isti...
    • clipboard_image_9932b666803aa9a5ec260be2928ade19_1_1.jpg
    • clipboard_image_775351ea3880861b6479baf35d74dfa2_1.jpg
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je pokrenuo(la) novu temu.
    Keychron K2 HE Wireless Magnetic Switch Rapid trigger Custom Keyboard White Wood Sve dostupno na internetu, tastatura nova dobijena za...
    • wrEczzN3FL7aiTkMHqwaxM.jpg
    • nPWGHXuV5a.jpg
    • nPWGHXuV5a.jpg
  • Tron
    Tron je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Pozdrav svima, do sad sam koristio 4g+ internet preko ono ruter u mts što se dobija ali imam bolji na telefonu internet. Našao sam par...
Vrh