• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• PORSCHE
    Bio sam ja merdevinama i pod naponom sam je bacio na beton poiskakali osiguraci i sklopka. Kad sam sisao sa merdevina onda je doziveo tu...
  • PORSCHE
    Au brate, sta si mu radio :D Imam slican takav, i za cenu koju je placen odlicno radi posao, al ga ne gazim teskom masinerijom... Ne...
  • R1zl4
    https://egoalati.rs/product/baterijske-makaze-za-zivu-ogradu-ego-power-ht2001e-51cm-set-sa-baterijom/
  • Pinocio
    Svaki Einhell, Parkside i slicni mogu samo ovako da zavrse. Smece je za smece Ima li neko predlog za trimer za zivu ogradu na benzin...
  • Novatech
    Novatech je odgovorio(la) u temi Parfemi i toaletne vode.
    Današnje probe: - P.C Voux Zingy Klon Torino 21 - Rayhaan Nocturno Elixir Klon B. De Chanel L'Exclusif - Rayhaan Aquatica Klon Creed...
  • micri
    micri je odgovorio(la) u temi Ručni satovi.
    @Dom1nat0R Nigde ne zurim niti mi je zapelo, nalete stalno neki na prodaju ali bolje mi je da sacekam, eta je oko 5-6 godina, tako da...
  • PORSCHE
    Svaki Einhell, Parkside i slicni mogu samo ovako da zavrse. Smece je za smece Ima li neko predlog za trimer za zivu ogradu na benzin...
    • 1000012954.jpg
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je odgovorio(la) u temi Ručni satovi.
    Ne znam koliko ce taj Batman da te iskosta, na KP ima grupa gde mozes da ga kupis novog za oko 16500€ jer ima da se nacekas. Rolex je...
    • 20230721_141848.jpg
    • Screenshot_20230721_141539_Gallery.jpg
    • 39286866-49drui5mspglitqqueuycufn-ExtraLarge.jpg
    • 20231222_201959.jpg
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na Enigma poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Jeftino,nema šta.Samo je problem što nemamo nekih testova za thermalight napajanja,nekolicinu,da vidimo u kom pravcu...
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Ručni satovi sa Like Like.
    A ako non stop nosim pametan sat i imam lepu i zgodnu zenu za kojom se svi u gradu okrecu, da li to znaci da nemam ukusa? :geek: Valjda...
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Jeftino,nema šta.Samo je problem što nemamo nekih testova za thermalight napajanja,nekolicinu,da vidimo u kom pravcu...
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Ručni satovi sa Like Like.
    Ne nosim sat pa svako malo pitam koliko je sati :rolleyes:
  • Enigma
    Enigma je reagovao(la) na Fearl3ss poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    I ovo je ok ATX 3,1 Gold Modular 1000W 75e https://iponcomp.hr/shop/proizvod/thermalright-sg1000-1000w-crno/2432754 Thermalright ima...
  • Pinocio
    Pinocio je odgovorio(la) u temi Ručni satovi.
    A ako non stop nosim pametan sat i imam lepu i zgodnu zenu za kojom se svi u gradu okrecu, da li to znaci da nemam ukusa? :geek: Valjda...
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na Enigma poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Interesantno,ali mislim da je teško izvodljivo,ili tačno.Teško da dostiže tu efikasnost.Vrv jeste neka savremena jeftina platforma,i...
Vrh