• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Veselin
    Veselin je reagovao(la) na Enigma poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Jeftino,nema šta.Samo je problem što nemamo nekih testova za thermalight napajanja,nekolicinu,da vidimo u kom pravcu...
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Ručni satovi sa Like Like.
    A ako non stop nosim pametan sat i imam lepu i zgodnu zenu za kojom se svi u gradu okrecu, da li to znaci da nemam ukusa? :geek: Valjda...
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Jeftino,nema šta.Samo je problem što nemamo nekih testova za thermalight napajanja,nekolicinu,da vidimo u kom pravcu...
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Ručni satovi sa Like Like.
    Ne nosim sat pa svako malo pitam koliko je sati :rolleyes:
  • Enigma
    Enigma je reagovao(la) na Fearl3ss poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    I ovo je ok ATX 3,1 Gold Modular 1000W 75e https://iponcomp.hr/shop/proizvod/thermalright-sg1000-1000w-crno/2432754 Thermalright ima...
  • Pinocio
    Pinocio je odgovorio(la) u temi Ručni satovi.
    A ako non stop nosim pametan sat i imam lepu i zgodnu zenu za kojom se svi u gradu okrecu, da li to znaci da nemam ukusa? :geek: Valjda...
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na Enigma poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Interesantno,ali mislim da je teško izvodljivo,ili tačno.Teško da dostiže tu efikasnost.Vrv jeste neka savremena jeftina platforma,i...
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na Fearl3ss poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    I ovo je ok ATX 3,1 Gold Modular 1000W 75e https://iponcomp.hr/shop/proizvod/thermalright-sg1000-1000w-crno/2432754 Thermalright ima...
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi Ručni satovi.
    Ne nosim sat pa svako malo pitam koliko je sati :rolleyes:
  • micri
    micri je odgovorio(la) u temi Ručni satovi.
    Za teretanu i boks imam Garmin pojas, za svaki dan G shock ga2100 i prilike Certinu diver ds action, dok sam na listi vec trecu godinu...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Fearl3ss poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Haha Haha.
    Pa brate uvek ima opcija da postuješ pravila i vozis po zakonu, na semafor staneš, na isprekidanu pretičeš, parkiras pararelno.. tako...
  • Veteran Digitalnog Doba
    Veteran Digitalnog Doba je reagovao(la) na peja81 poruku u temi Blic info sa Haha Haha.
    Veze nemam. :d
  • P
    peja81 je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Veze nemam. :d
    Veteran Digitalnog Doba je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Peđa, nije mi jasno kako su izveli ovo da preko Tidal / Qobuz API-a povežu ogromnu bazu korisnika. Da li je to bug u API-ju, ko onda za...
    • librewolf_awFUDDDok4.png
    Veteran Digitalnog Doba je reagovao(la) na peja81 poruku u temi Blic info sa Love Love.
    https://monochrome.tf/
Vrh