• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• vladarko
    Messenger of Death (1988) - IMDb Uh, kakav film! Nadam se da je Bronsonu bio dobar honorar, trebalo je snimiti onako loš film. Krv i...
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Ručni satovi.
    Smart sate nose predsednici drzava, nose milijarderi na javnim nastupima... Odes u BG na hovnima i svaki kacketas ima Rolex. Smart ima...
  • Marjan77
    Marjan77 je reagovao(la) na Marduk poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
    Normalno nije mozak isti sa 15 i sa 35 godina.Nekad sam urnisao baldurs gate 1 i 2 satima i satima koncentracija kao sajla...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
    Kažem jedino taj WH lore ko voli, a ja volim...
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi OLED monitor/TV iskustva članova.
    Ako može mišljene u vezi LG, kakva je serija: Rezultati pretrage za: '27gx7' | Big Bang Najbliži sam kupovini...
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je odgovorio(la) u temi Ručni satovi.
    To sto ce neko da nosi sat radi staleza je debilizam ali nazalost i nesto sto se dosta gleda pogotovu u BG recimo. Ali svakako onaj ko...
  • Novatech
    Novatech je odgovorio(la) u temi Ručni satovi.
    Nemam naviku da nosim satove uopšteno, ali da nosim to bi bio smartwatch. Znam da postoje satovi koji kada se povežu sa telefonom mogu...
  • gx-x
    gx-x je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
    Ali generalno se slažem, sa godinama imam sve manje živaca za odredjene stvari u igrama odnosno toleranciju određenih žanrova...A i...
  • gx-x
    gx-x je reagovao(la) na Marduk poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
    Normalno nije mozak isti sa 15 i sa 35 godina.Nekad sam urnisao baldurs gate 1 i 2 satima i satima koncentracija kao sajla...
  • Tajmbandit
    Tajmbandit je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Blic info sa Haha Haha.
    Jeste da ima merenje po pinu ali ga bas preterase sa cenom. https://atom.rs/?sid=42357
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Blic info sa Wow Wow.
    Jeste da ima merenje po pinu ali ga bas preterase sa cenom. https://atom.rs/?sid=42357
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Blic info.
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Marduk poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi zavisnost od nikotina i slicno sa Like Like.
    Pusio godinu dana kao klinac paklo dnevno. Zapoceo tako sto se rodjaka krila od svojih da pusi pa i ja tako uz nju. Krio cigare i...
  • P
    peja81 je odgovorio(la) u temi Razmena treker pozivnica.
    Nije, šaljem ti večeras, pošalji mi mail na PM.
Vrh