• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• C
    CA_RIA je reagovao(la) na boskesm poruku u temi Linux za LOW PC sa Like Like.
    Lubunt po meni najbolje. Takodje mislim da flesh nece dugo izgurati jer nije napravljen za toliko zapisa/citanja.. Po meni bolje uzmi...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Grand Theft Auto VI.
    https://www.rockstargames.com/newswire/article/517k8ak75ao327/the-next-big-score Duze vreme odolevam da platim 20e za ps5 verziju...
  • Marjan77
    Marjan77 je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi 007 First Light sa Like Like.
    Ne kapiram ljude koji znaju da igra nije njihov žanr ali je ipak forsiraju da odigraju jer je trenutno u trendu... Ako ti ne leži što...
  • Marjan77
    Marjan77 je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Problem sa hardverom sa Like Like.
    Najbolje je izvaditi maticnu iz kucista, rasturiti sve i sklopiti privremeno na nekoj kutiji van kucista. Desi se da se maticna zaglupi...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Grand Theft Auto VI sa Haha Haha.
    Pre-Order 25. Juna
  • Mr.Dzon
    Navodni release date za EU (i WW) 19.11.2026 - pre-order (pocetana) cena 70-90 evrica odnosno 60-80$. Kao po obicaju, prvo za konzolni...
  • Marjan77
    Marjan77 je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Nova maticna i jos po nesto sa Like Like.
    Ploce koje imaju vidljiv argb su poprilicno skupe, jedino da juris polovnjaka.
  • Marjan77
    Marjan77 je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Nova maticna i jos po nesto sa Like Like.
    To je i cilj otvaranja teme na forumu, zar ne? ;) Postavi slike da bi znali u kom pravcu želiš da idu promene.
  • Marjan77
    Marjan77 je odgovorio(la) u temi Nova maticna i jos po nesto.
    ID-COOLING SE-214-XT Plus preporucujem svaki put kad neko spomene da mu treba cpu kuler,a nije u mogucnosti da daje 50-100e za cpu...
  • gx-x
    gx-x je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
    Imajte u vidu i vase godine kada nesto poredite. Kao sto vas vise, primera radi, ne interesuju akcione figurice i automobilcici, mozda...
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
    Pretpostavio sam za 007 ali nisam očekivao da je toliko prosek... Doduse Hitman nije vezan za odredjen IP pa imaju vise kreativne...
  • Mr.Dzon
    Ma daj... Trailer za cover art... A onda trejler za najavu trejlera... Pegla mi se od prevelikog dizanja hajpa jer obično podbaci...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
    Pretpostavio sam za 007 ali nisam očekivao da je toliko prosek... Doduse Hitman nije vezan za odredjen IP pa imaju vise kreativne...
  • PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Grand Theft Auto VI.
    Pre-Order 25. Juna
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
    Kao da igras Uncharted i Hitman. Samo sto je Hitman igretina za ovo. Licno igram iz dosade ali mi se generalno ne dopada. Mafia TOC je...
Vrh