• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Nova maticna i jos po nesto.
    Ploce koje imaju vidljiv argb su poprilicno skupe, jedino da juris polovnjaka.
  • Veteran Digitalnog Doba
    Veteran Digitalnog Doba je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Jesam li dobro razumeo da je ova usluga epostar koju Pošta slavodobitno najavljuje, ustvari obično esanduce koje postoji već godinama na...
  • thewitchermr
    thewitchermr je reagovao(la) na bojke1 poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Wow Wow.
    Pratim te. :))) Hvala na informacijama oko nedduseka. Sad moram da cekam 24 sata da se naddusek formira.Ono sto sam tamo malo probao u...
  • thewitchermr
    thewitchermr je reagovao(la) na NemanjaSRB poruku u temi Nova maticna i jos po nesto sa Wow Wow.
    Graficka - NVIDIA MSI RTX 3070 GAMING X TRIO Procesor - AMD Ryzen 7 5700x 8core Maticna ploca - Asus Prime B450M-A Napajanje - Seasonic...
  • thewitchermr
    thewitchermr je reagovao(la) na CA_RIA poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Неће видети никакву разлику. Било који формат који је компресован, нема ту неког квалитета
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Nisam proverao detalje, ali kad vidim direktora pošte, ministra informisanja - prilično sam siguran da je u pitanju neki puk (p.u.k -...
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je reagovao(la) na bojke1 poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Pratim te. :))) Hvala na informacijama oko nedduseka. Sad moram da cekam 24 sata da se naddusek formira.Ono sto sam tamo malo probao u...
  • Pinocio
    Pinocio je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    Nisam proverao detalje, ali kad vidim direktora pošte, ministra informisanja - prilično sam siguran da je u pitanju neki puk (p.u.k -...
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Nova maticna i jos po nesto sa Like Like.
    To je i cilj otvaranja teme na forumu, zar ne? ;) Postavi slike da bi znali u kom pravcu želiš da idu promene.
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Jesam li dobro razumeo da je ova usluga epostar koju Pošta slavodobitno najavljuje, ustvari obično esanduce koje postoji već godinama na...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na bojke1 poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Nova maticna i jos po nesto.
    To je i cilj otvaranja teme na forumu, zar ne? ;) Postavi slike da bi znali u kom pravcu želiš da idu promene.
  • N
    NemanjaSRB je pokrenuo(la) novu temu.
    Graficka - NVIDIA MSI RTX 3070 GAMING X TRIO Procesor - AMD Ryzen 7 5700x 8core Maticna ploca - Asus Prime B450M-A Napajanje - Seasonic...
Vrh