• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• gx-x
    gx-x je odgovorio(la) u temi rx 6600 xt problem.
    jesi radio memtest? Odvrti makar windows-ov mem test ceo posle cemo LinX ;)
  • lazarev1ch
    lazarev1ch je odgovorio(la) u temi rx 6600 xt problem.
    ne znam sta moze biti koja je tvoja dijagonza?
  • gx-x
    gx-x je reagovao(la) na Uruk poruku u temi rx 6600 xt problem sa Like Like.
    Može da bude i nešto drugo. Meni je bilo sumnjivo to da mu se dešava u idle, pa reko možda je mali idle napon. Meni se redovno dešava...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi rx 6600 xt problem.
    Može da bude i nešto drugo. Meni je bilo sumnjivo to da mu se dešava u idle, pa reko možda je mali idle napon. Meni se redovno dešava...
  • gx-x
    ok to, al zasto nece da se podigne windows ponekad? (mislim da nema veze sa kartom, osim u jednom specificnom slucaju, al ajde da ne...
  • Uruk
    Nekad kad pukne GPU treba par puta se uključi da dođe sebi, bar sam tako čuo. Meni se nije dešavalo da mora par puta. Obično posle...
  • PORSCHE
    Precenjena igra, ispade kao najzahtevnija na svetu.
  • gx-x
    pa kako ce mu to pomoci sa windowsom koji nece da se podigne (ponekad) kad ta podesavanja uzimaju efekta tek kad se windows podigne? :)
  • gx-x
    Precenjena igra, ispade kao najzahtevnija na svetu.
  • lazarev1ch
    probacu da vidim sta se desava do daljenjeg ako je neki fizicki kvar ce se slikamo :)
  • DuškoNS
    DuškoNS je odgovorio(la) u temi PC za CS2 gaming u 1080p?.
    Evo upravo sam narucio novu maticnu Gigabyte B550 Gaming X V2 rev. 1.x A cekam da mi se covek javi za gtaficku Sapphire Radeon RX 6700...
  • Uruk
    E tako ostavi pa vidi. Ono pod voltage ostavi na default. Nemoj mu skidati napon ako je nestabilan.
  • P
    peja81 je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Novo je na trzistu, ugrabih iz "prvog voza". Probao sam, al sam veoma tanko namazao nije napadan kao ono belo u kantici, nekako je...
  • lazarev1ch
    Evo kako sam podesio.
    • Screenshot 2026-06-08 151941.png
  • Uruk
    Ne znam onda, možda su menjali nešto u novim drajverima. Teraš me da uključim komp na kom mi je 6600 edit: evo kod mene su dve linije...
    • Desktop_2026_06_08_15_18_28_857.jpg
Vrh