• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Blic info sa Haha Haha.
    Tebe izbacili, mene ubacili. Još mi poželeli dobrodošlicu :P :welcome::appl::ladovina:
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Blic info sa Like Like.
    dobro nisi izgubio nista,msm znamo da su retosi sta sad. ali da bilo bi retardirano da je neko gledao ovaj forum pa te zato banovao.
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Mozda si ovde pisao.
  • PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Metro 2039.
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Eto bez da sam rec tamo napisao ko zna koliko meseci. Neverovatno
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Blic info sa Haha Haha.
    Uzvicnik nije uvreda dok se ne nadje izmedju dve tacke :D
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na peja81 poruku u temi Blic info sa Like Like.
    https://etias.com/articles/greece-scraps-brit-exemption-from-new-eu-border-checks Neko beše kod nas obećao izuzeće za nas? :d
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na gx-x poruku u temi Fatekeeper sa Haha Haha.
    Pa realno ako je prvi bos ljudima bio problem, kako ce preci 20-tog bosa?! Ovo nije ni ti treba da bude "souls-like". Vidim na onom...
  • Pinocio
    Pinocio je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Bas mi javi za koje vreme ce nalog postati letiletiJasmin :D Meni sad nije jasno, mozda nisam dobio trajni ban. Kako da znam sta su mi i...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi Novi GOD of WAR Laufey sa Haha Haha.
  • Pinocio
    Pinocio je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Blic info sa Haha Haha.
    Tebe izbacili, mene ubacili. Još mi poželeli dobrodošlicu :P :welcome::appl::ladovina:
  • Pinocio
    Pinocio je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Blic info sa Haha Haha.
    @Pinocio Ako hoćeš da kupiš nalog javi se preko privatne poruke :d Taman da pozdraviš stare drugariće, kažeš da si živko i zdravko i da...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Blic info sa Haha Haha.
    @Pinocio Ako hoćeš da kupiš nalog javi se preko privatne poruke :d Taman da pozdraviš stare drugariće, kažeš da si živko i zdravko i da...
  • P
    peja81 je odgovorio(la) u temi Novosti iz audio sveta.
    https://www.whathifi.com/tech-events/high-end-vienna-2026-all-the-news-and-what-to-expect-from-europes-biggest-hi-fi-show Ko je imao...
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi Blic info.
Vrh