• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• P
    peja81 je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi PC za CS2 gaming u 1080p? sa Like Like.
    Generalno za to sto hoces je masina sasvim pristojna, sad da li moze jeftinije sigurno da moze ,ali verovatno mora da se ceka i vreba...
  • DuškoNS
    DuškoNS je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi PC za CS2 gaming u 1080p? sa Like Like.
    Generalno za to sto hoces je masina sasvim pristojna, sad da li moze jeftinije sigurno da moze ,ali verovatno mora da se ceka i vreba...
  • DuškoNS
    DuškoNS je reagovao(la) na Uruk poruku u temi PC za CS2 gaming u 1080p? sa Like Like.
    preteruju sa cenama. pre neki dan sam gledao kp/ipon am5 (7500x3d, ploca i ram ddr5 16gb 5600cl40), oko 500 evra. Kad se doda napajanje...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi PC za CS2 gaming u 1080p? sa Like Like.
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi PC za CS2 gaming u 1080p?.
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Verovatno ce mi vremenom njihov postupak biti sve smesniji. Al opet, ima mnogo dobrih ljudi na tom forumu i zao mi je sto njih izgubih...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi PC za CS2 gaming u 1080p?.
    preteruju sa cenama. pre neki dan sam gledao kp/ipon am5 (7500x3d, ploca i ram ddr5 16gb 5600cl40), oko 500 evra. Kad se doda napajanje...
  • Uruk
    Uruk je pokrenuo(la) novu temu.
    - Open Beta ... oko 3 sata igre
  • gx-x
    Bitno da ima nogu [emoji23]
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na Sinisavr poruku u temi PC za CS2 gaming u 1080p? sa Like Like.
    Ja ne vidim da je covek bilo gde napisao da ce kupiti ono sto je zamislio. Pre ce biti da ste ga napali bez razloga. Odgovorio je na...
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na Enigma poruku u temi PC za CS2 gaming u 1080p? sa Like Like.
    Problem je kod ovakvih i sličnih situacija objašnjavati kako funkcionišu preprodavci,znači nevezano za temu...i širiti priču. To što on...
  • PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Pravilo ne pise, ali im se to podrazumeva. Nikada me taj forum nije privlacio ali je ociglegno da njime upravljaju teski namcori. Valjda...
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Blic info sa Like Like.
    dobro nisi izgubio nista,msm znamo da su retosi sta sad. ali da bilo bi retardirano da je neko gledao ovaj forum pa te zato banovao.
  • R1zl4
    R1zl4 je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Verovatno ce mi vremenom njihov postupak biti sve smesniji. Al opet, ima mnogo dobrih ljudi na tom forumu i zao mi je sto njih izgubih...
  • LiDragon
    LiDragon je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Forum pred smrt. Ostala im reklama pojedinih brendova dok se i ona ne ugasi.
Vrh