• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• S
    sumke46 je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Bios Update sa Like Like.
    Ne pada nist bude sve normalno,update BIOSA se vrsi radi stabilnosti sistema i sigurnosnih zakrpa koje se nadovezuju na sigurnosne...
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Bios Update.
    Ne pada nist bude sve normalno,update BIOSA se vrsi radi stabilnosti sistema i sigurnosnih zakrpa koje se nadovezuju na sigurnosne...
  • S
    sumke46 je odgovorio(la) u temi Bios Update.
    Znači bolje nekom stručnije da odnesem da mi odradi taj bios update, jel pada fps u igrama nakon toga, da li se računar ponaša sporije...
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi Bios Update.
    Vrv treba da upali taj FTPm da bi igrao
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Enigma poruku u temi PC za CS2 gaming u 1080p? sa Like Like.
    Vidim da si vec rešio,tako da......srecno.
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Bios Update.
    secure boot se gasi pre update biosa, neki gase i FTPm o modul,ali mislim da je to preterivanje. secure boot je za***an iz razloga da...
  • DuškoNS
    DuškoNS je reagovao(la) na Enigma poruku u temi PC za CS2 gaming u 1080p? sa Like Like.
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi PC za CS2 gaming u 1080p?.
  • S
    sumke46 je pokrenuo(la) novu temu.
    Pozdrav, interesuje me da li postoji način da igram na faceit bez update biosa. Imam gigabyte a520m-k rev.1 čini mi se prvi verzija te...
  • DuškoNS
    DuškoNS je odgovorio(la) u temi PC za CS2 gaming u 1080p?.
    Evo nesto detaljnije: Maticna: MS-B550M Gaming WiFi Ram: Innovation IT 8GB DDR4 3200MHz CL22 2x8GB SSD: Crucial E100 1TB ssd pcie 4.0...
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na Enigma poruku u temi PC za CS2 gaming u 1080p? sa Like Like.
    Znači kupujes komponentu po komponentu ,ili kupujes na kp od preprodavca gotov pc. Napajanje je vrv krš, Za neke delove nama potpun...
  • AXE
    AXE je pokrenuo(la) novu temu.
    Kompanija Thermal Grizzly bila je glavni pokrovitelj AXE AIM Challenge-a, takmičenja održanog u okviru Summer Gamescon manifestacije u...
    • TG_SG_2026_T.jpg
  • Apple
    Bitno da ima nogu [emoji23]
  • Enigma
    Evo ti i ram...
  • Enigma
    Ovo gore bez ptt je 785e,jos ssd,ram i kucište..Daceš više al vredi..
Vrh