• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi PC za CS2 gaming u 1080p?.
    Vidim da si vec rešio,tako da......srecno.
  • S
    sumke46 je pokrenuo(la) novu temu.
    Pozdrav, interesuje me da li postoji način da igram na faceit bez update biosa. Imam gigabyte a520m-k rev.1 čini mi se prvi verzija te...
  • DuškoNS
    DuškoNS je odgovorio(la) u temi PC za CS2 gaming u 1080p?.
    Evo nesto detaljnije: Maticna: MS-B550M Gaming WiFi Ram: Innovation IT 8GB DDR4 3200MHz CL22 2x8GB SSD: Crucial E100 1TB ssd pcie 4.0...
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na Enigma poruku u temi PC za CS2 gaming u 1080p? sa Like Like.
    Znači kupujes komponentu po komponentu ,ili kupujes na kp od preprodavca gotov pc. Napajanje je vrv krš, Za neke delove nama potpun...
  • AXE
    AXE je pokrenuo(la) novu temu.
    Kompanija Thermal Grizzly bila je glavni pokrovitelj AXE AIM Challenge-a, takmičenja održanog u okviru Summer Gamescon manifestacije u...
    • TG_SG_2026_T.jpg
  • Apple
    Bitno da ima nogu [emoji23]
  • Enigma
    Evo ti i ram...
  • Enigma
    Ovo gore bez ptt je 785e,jos ssd,ram i kucište..Daceš više al vredi..
  • Enigma
    Ma beži od toga u djavola,to nikako ne radi...
  • DuškoNS
    Moram to proveriti sa prodavcem pa cu javiti. Inace je u pitanju instagram stranica iz Novog Sada koji sklapa racunare.
  • Enigma
    Znači kupujes komponentu po komponentu ,ili kupujes na kp od preprodavca gotov pc. Napajanje je vrv krš, Za neke delove nama potpun...
  • DuškoNS
    Sve je novo osim graficke karte
  • Enigma
    Kupuješ novo iz radnji,vec spakovano?Ne komponentu po komponentu pa sam da pakujes
  • DuškoNS
    DuškoNS je pokrenuo(la) novu temu.
    Dobar dan drugari. Kupio bi sinu PC za CS2 pa me interesuje da li je OK za 1080p gaming. Da ima nekih stabilnih 250-300 FPS-a. RYZEN 5...
  • Riddick
    Riddick je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Sta ste poslednje dobili? sa Like Like.
    TV
Vrh