• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Plauer1
    Plauer1 je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    @vladarko @Dakula74 ja :vuna: mislio ,neiskusan,da cu kreirati lozinku i logovati se kao na primer na steam .medjutim ovde se dobija...
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    @Plauer1 Naravno da mozes da koristis na novom racunaru,ukoliko zamenis racunar samo prijavis novi i odjavis stari.
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Mislim da moraš na jednom računaru da deinstaliraš program da bi ga instalirao na drugom računaru.
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Fatekeeper sa Like Like.
    Nije pucačina iz prvog lica sa nišanjenjem pa je ok i sa gamepadom. Namestio sam na kraju steam input pa community layout prvi onaj...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Fatekeeper.
    Nije pucačina iz prvog lica sa nišanjenjem pa je ok i sa gamepadom. Namestio sam na kraju steam input pa community layout prvi onaj...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Sinisavr poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Porudzbina je ipak prosla, sad samo da nadjem vremena da prepakujem. Da ne bude bas sve tako dobro potrudio se City ekspres, jer je sa...
  • Tajmbandit
    Svaki početak je težak. Dešava se i maherima. Ja najčešće pošaljem poruku (kad stave dinare, a ne evre) da li je stvarno ta prodajna...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Bob Marli poruku u temi Blic razmišljanja sa Like Like.
    Šta se desilo sa bench forumom, adminima, čim spomeneš da je neki sadržaj woke odma dele zabrane, banove 7-30 dana, bukvalno fašizam...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi Tema o popustima za igre sa Like Like.
    Amazon prime gaming opet daje par solidnih free naslova za GoG
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Fatekeeper sa Like Like.
    Izgleda ok, ali nema gamepad podršku pa mora da se mapira. probao 10tak minuta
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Fatekeeper.
    Možda sam se nedovoljno precizno izrazio. Ne kažem ja da je sve u EA fazi smeće, nego ja jednostavno nemam vremena da igram njihove...
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    @Plauer1 Naravno da mozes da koristis na novom racunaru,ukoliko zamenis racunar samo prijavis novi i odjavis stari.
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    Mislim da moraš na jednom računaru da deinstaliraš program da bi ga instalirao na drugom računaru.
  • R1zl4
    Svaki početak je težak. Dešava se i maherima. Ja najčešće pošaljem poruku (kad stave dinare, a ne evre) da li je stvarno ta prodajna...
  • vladarko
Vrh