• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• gx-x
    gx-x je odgovorio(la) u temi SBB/EON/Total TV.
    meni optika nije do stana, ali jeste do zgrade pa mu to dodje maltene isto. Sav saobracaj u i iz zemlje ide optikom... edit...
  • gx-x
    gx-x je reagovao(la) na R1zl4 poruku u temi SBB/EON/Total TV sa Like Like.
    To mi je agent i rekao, da se cena ne menja u trajanju ugovora.
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na peja81 poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Stigle. Prvi utisak je uravnotežen zvuk, ništa ne "štrči", ne bi mi odgovaralo da su treble ispod ovog nivoa, stvar ukusa naravno. Na...
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi SBB/EON/Total TV.
    Mts je muljao sa optikom i stali su radovi (hteli su da uvedu bez potpisa), ostaje Sbb, Supernova optika, Mts ADSL.
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi SBB/EON/Total TV.
    Ja isto hteo A1 ali nema optike :( Dobio broj agenta preko drugara i ne može da se uvede, taj agent je bio za kućni net pa je poslao...
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na R1zl4 poruku u temi SBB/EON/Total TV sa Like Like.
    Ja prelazim iz telekoma kod A1 što se tiče neta i TV, za paket DUO plus, brzina 600/300, u tv paketu dobijam HBO i HBO Max, I Arena...
  • R1zl4
    R1zl4 je odgovorio(la) u temi SBB/EON/Total TV.
    To mi je agent i rekao, da se cena ne menja u trajanju ugovora.
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi SBB/EON/Total TV.
    Koliko je supernova paket danas?net+tv+fiksni U sbb trenutno placam 4750.. A tek priča dal ima aktuelno nesto sa periodom za 1 din x meseci
  • gx-x
    Ako nece dirati cenu 2 god, onda super. Tesko da ce nesto jeftinije izaci...
  • gx-x
    gx-x je reagovao(la) na R1zl4 poruku u temi SBB/EON/Total TV sa Like Like.
    24 meseca
  • R1zl4
    24 meseca
  • gx-x
    I koliko dugo ces biti na ugovoru? Ja sam imao super deal sa SBB, a produzenje 3 godine sto me tada nije interesovalo, a sada moram jos...
  • R1zl4
    Ja prelazim iz telekoma kod A1 što se tiče neta i TV, za paket DUO plus, brzina 600/300, u tv paketu dobijam HBO i HBO Max, I Arena...
  • gx-x
    Jetel sta god da pipne u*ere na ovaj ili onaj nacin
Vrh