• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• R1zl4
    R1zl4 je reagovao(la) na peja81 poruku u temi Blic info sa Haha Haha.
    I iz Beotela drpljeni podaci ... Više nije ni vest.
  • vladarko
    Nije tacno , ja ne pricam o KP, pricam legalno u Apple storu. Da ne kucam ja evo copy/paste: Zvanični "Apple Certified Refurbished"...
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na peja81 poruku u temi Blic info sa Like Like.
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na peja81 poruku u temi Blic info sa Like Like.
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Blic razmišljanja sa Haha Haha.
    Ne boje te se. Registruj se drugim mejlom i nadimak neka bude Supermen, Spajdermen, Betmen... da vidiš brale kako ćeš imati super moći i...
  • Fiki
    Nije tacno , ja ne pricam o KP, pricam legalno u Apple storu. Da ne kucam ja evo copy/paste: Zvanični "Apple Certified Refurbished"...
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi Blic razmišljanja.
    Ma ko im kecka kosti.... Pokupili od sns:vuna:,ja mogu ti ne mozeš.
  • Enigma
    Enigma je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Blic razmišljanja sa Like Like.
    Ali zaboli takav odnos. Zaboli u smislu sto da sam ja to napisao idu kazneni, idu banovi ide promovisanje stava kako si bezobrazan...
  • P
    peja81 je odgovorio(la) u temi Ručni satovi.
    Sviđaju mi se Searock II sa teksturisanim brojčanikom: https://zegarkiipasja.pl/artykul/28429-roamer-searock-ii-oraz-primeline-daydate-ii
  • Marjan77
    Marjan77 je reagovao(la) na Plauer1 poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
    nisam gejmer .trazio nesto sto se igra samo sa levo/desno i na neki nacin i nasao .gas je automatski ,kocnice ne koristim ))) . super...
  • Pinocio
    Pinocio je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Blic razmišljanja sa Haha Haha.
    Ne boje te se. Registruj se drugim mejlom i nadimak neka bude Supermen, Spajdermen, Betmen... da vidiš brale kako ćeš imati super moći i...
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi Blic razmišljanja.
  • Pinocio
    Pinocio je reagovao(la) na peja81 poruku u temi Blic info sa Like Like.
  • P
    peja81 je odgovorio(la) u temi Blic info.
  • Pinocio
    Pinocio je odgovorio(la) u temi Blic razmišljanja.
    Ali zaboli takav odnos. Zaboli u smislu sto da sam ja to napisao idu kazneni, idu banovi ide promovisanje stava kako si bezobrazan...
Vrh