• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Veselin
    Veselin je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Na papiru deluje opako i na reklami, sad treba malo da se saceka da se vide testovi od ovih sa RTING.
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Na papiru deluje opako i na reklami, sad treba malo da se saceka da se vide testovi od ovih sa RTING.
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Šta biste naveli kao manu ovakvom monitoru (osim cene): https://www.lg.com/us/monitors/lg-27gm950b-b-gaming-monitor
  • Enigma
    Profi napajanje.
  • Dakula74
    Leptiricu sam gledao vise puta... mozda u ono vreme da, ali nista strasno nema u tom filmu
  • vladarko
    Aero Cool 750W Horse Power LED 2x8 pin za grafiku MODUL - KupujemProdajem Što ne znam da popravljam napajanja!? :(
    • 1778685013561.png
    • 1778685049194.png
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
    U daaa, skroz sam zaboravio na Ontos... Doduse devovi su ex-Bioshock ekipa tako da ono, ocekujem i tu slican fazon. U svakom slucaju AA...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
    Na taj kalup sudeći po ovom početku. Videćemo da li će ostati tako ili će širiti temu kao npr SOMA. To bi mi mnogo više odgovaralo jer...
  • PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Na Instagramu ukinuli prevod na srpski. Nisam cesto na instagramu i malo pre udjem i sta god hocu da prevedem izbacuje mi na spanskom...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
    Na taj kalup sudeći po ovom početku. Videćemo da li će ostati tako ili će širiti temu kao npr SOMA. To bi mi mnogo više odgovaralo jer...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
    Alien + The Thing... Ja recimo ne vajbam sa Resident Evil igrama... Sa druge strane Dark pictures mi je skroz ok... Dead Space I Alien...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
    probao malo jutros, odlicno izgleda, negde na nivou alien isolation, ali mislim da hdr ne radi kako treba kao i u sh f.. kad je ukljucen...
    • 1.png
    • 2.png
    • 3.png
    • 4.png
  • Drakuloni
    Drakuloni je reagovao(la) na AXE poruku u temi Gigabyte Z890 AI Top sa Like Like.
    Pametna matična ploča!? Kompanija Intel je odavno predstavila nadaleko poznate Arrow Lake procesore. Ukratko, jedan od najvećih pomaka...
  • Pinocio
    Pinocio je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Ja sam hteo i ove da kupim, ali kazu mi da od njih nemaju broj za izvanzemaljce :D
  • Pinocio
    Pinocio je reagovao(la) na R1zl4 poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Uzeh i ja u istoj radnji New Balance majicu i neke bele tike za svadbu, žao mi nije bilo broja za crnu Jordan majicu. A danas sam se...
Vrh