• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Pinocio
    Pinocio je odgovorio(la) u temi Ručni satovi.
    Ako je neko mastao o Ultimate 2 modelu, mislim da je ovo prava prilika :geek:
    • 1778151334188.png
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Ma kakvi, nije to ništa, to im je neki generični mail koji šalju. Dobio sam ja mail identične sadržine 17.04, a 22.04. mi uredno...
  • Plauer1
    Plauer1 je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    ja sam dobijao slicne poruke na email i to vec kad preuzmem paket ,nonsens .ali mozda je taj tvoj slucaj drugaciji
  • SlavenK
    SlavenK je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Ово ми се никад није десило. Поручио сам нешто са Алија и добио сам мејл да не може бити испоручено. Да ли је неко имао сличан проблем?
    • IMG_5125.jpeg
  • P
    Razmišljaš da menjaš Bronzice? :troll:
  • P
    peja81 je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Prošetao do prve radnje i kupio ovaj, radi kako treba...
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Thumbnails su sličice koje se vezuju za svaku datoteku. Njihovim brisanjem se ne gubi izvorni podatak. Međutim, ti thumbnails će se...
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Thumbnails su sličice koje se vezuju za svaku datoteku. Njihovim brisanjem se ne gubi izvorni podatak. Međutim, ti thumbnails će se...
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
  • Plauer1
    Plauer1 je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    dal da obrisem ovo? :vuna:
    • cc.png
  • Serbianboss
    Serbianboss je reagovao(la) na neSSa poruku u temi NessaCafe - PC Build sa Like Like.
    Posle kraceg odmora za vreme praznika 1. Maja, nastavak prezentacije ovog projekta. Maticna ploca ubacena kako bih izmerio potrebne...
  • Uruk
    Uruk je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Smešne slike 2026 sa Haha Haha.
  • _Neša_
    _Neša_ je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic razmišljanja sa Like Like.
    - ažuriranje operativnog sistema - isključivanje optimizacije - ažuriranje Microsoft Store - Aktivacija - Postavka ikona na...
  • _Neša_
    _Neša_ je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic razmišljanja sa Like Like.
    Mislim da postoji tema na forumu o besplatnim-programima-koje-svaki-računar-mora-imati ili slična. Ja sam tek od skoro počeo da pravim...
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Smešne slike 2026 sa Haha Haha.
Vrh