• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• N
    Nes* je reagovao(la) na Enigma poruku u temi Koju maticnu ? sa Like Like.
    Asus,za malo,bolji vrm.
  • N
    Nes* je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Koju maticnu ? sa Like Like.
    one su u klasi, logicniji je hladnjak za m2 disk kod MSI ploce i MSI ima malo laksi bios za podesavanje. Sta god da odaberes je ok.
  • P
    https://www.kupujemprodajem.com/kompjuteri-desktop/modemi-i-ruteri/5g-ruter-otkljucani-ka-svim-operatorima/oglas/182419962?filterId=82634...
  • fotoronin
    fotoronin je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Rešeno bez velikih komplikacija sa JDownloaderom... Skroz sam zaboravio na taj program. Šljaka bez greške od ranih 2000tih.
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi Koju maticnu ?.
    Asus,za malo,bolji vrm.
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Rešeno bez velikih komplikacija sa JDownloaderom... Skroz sam zaboravio na taj program. Šljaka bez greške od ranih 2000tih.
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Da li zna neko kako uraditi scraping neke web strane? Meni treba da mi sa jedne webstrane izdvoji sve adrese ka megadownload fajlovim u...
  • Pjanovic
    Pjanovic je pokrenuo(la) novu temu.
    Milan, 063/841-8765 Poziv, sms, viber, pm. MSI Medion MS-7849 (32GB SSD) Socket 1150 2500din Asus Z87-PRO V EDITION Socket 1150 3500din...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na peja81 poruku u temi Koji wi fi ruter mi preporučujete sa Like Like.
    Logično je da isprobaš taj Huawei pa tek ako ne budeš zadovoljan onda kupuješ drugi. Imam taj Huawei na 400Mbps optici i u susednoj sobi...
  • Novatech
    Novatech je reagovao(la) na peja81 poruku u temi Koji wi fi ruter mi preporučujete sa Like Like.
    Trenutno nisam tamo, videću sutra. Po sećanju rekao bih oko 350Mbps.
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
  • P
    peja81 je odgovorio(la) u temi Koji wi fi ruter mi preporučujete.
    Trenutno nisam tamo, videću sutra. Po sećanju rekao bih oko 350Mbps.
  • Pinocio
    Pinocio je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    Da li zna neko kako uraditi scraping neke web strane? Meni treba da mi sa jedne webstrane izdvoji sve adrese ka megadownload fajlovim u...
  • Novatech
    Novatech je odgovorio(la) u temi Koji wi fi ruter mi preporučujete.
    Koliko izvlači u istoj sobi gde je i ruter na 5ghz od tih 400mb? Sent from my SM-S731B using Tapatalk
Vrh