• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
    @Mr.Dzon Kurenzi je josh u 2d fazonu, tek ulazi u 3d svet :troll:
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Kada se cenka preko sajta @peja81 laptop je MacBook Neo fon je motorola edge 50 fusion @Dom1nat0R Uz MacBook Neo se ne isporučuje...
    • Screenshot 2026-04-29 at 3.11.09 PM.png
    • Screenshot 2026-04-29 at 3.24.33 PM.png
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Gde je ta cena? Dobar je to punjac ali za telefone. Za laptop nije dobar jer USB A ne podrzava USB Power Delivery (PD) punice znatno...
  • P
    peja81 je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Izgleda da ne podržava Quick Charge 3/4 ni Power Delivery? Koji fon imaš? I laponje traže Power Delivery koliko znam.
  • P
    peja81 je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Šta mislite o XIAOMI Kućni punjač 120W HyperCharge Combo (Type-A) + kabl Type C EU S jedne strane je USB-A, s druge USB-C. Punio bih...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Nije to baš tako, sve zavisi od diska do diska, od situacije do situacije. Kada ode SSD, ako nemaš backup, odoše i podaci a kod HDD-a...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
    Nisam, ja sam onaj Terminator 2D prešao...
  • Dakula74
    Odgledao prethodnih dana drugu sezonu BEEF serije, i iskreno bolja je od prve sezone, da nije potpuno konfuznog i zbrzanog završetka u...
  • tonce
    tonce je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
    Vodio sam se istom logikom ali par sefova, samim tim i misija ne mogu da se 100% predjuako nemaš adekvatne skilove... Sem ako ne želiš...
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Šta mislite o XIAOMI Kućni punjač 120W HyperCharge Combo (Type-A) + kabl Type C EU S jedne strane je USB-A, s druge USB-C. Punio bih...
  • Cika_Kure
    https://www.kupujemprodajem.com/kompjuteri-desktop/hard-diskovi-ssd/samsung-870-evo-49-dana/oglas/191459174 Inače, disk se može...
  • Cika_Kure
    Odgledao prethodnih dana drugu sezonu BEEF serije, i iskreno bolja je od prve sezone, da nije potpuno konfuznog i zbrzanog završetka u...
  • Cika_Kure
    Koliko u Sorabiji tražiti za polovan, ali praktično nekorišćen XBOX serija S, sa jednim džojstikom i svom pratećom opremom? Inače...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
    Nisam, ja sam onaj Terminator 2D prešao...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
    Vodio sam se istom logikom ali par sefova, samim tim i misija ne mogu da se 100% predjuako nemaš adekvatne skilove... Sem ako ne želiš...
Vrh