• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    Lufta još ima, sa ovih 250w verujem da bi bez problema radila i 280-300w, a da ostane tiha i hladna. Pitanje samo kol'ko bi u...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    Generalno ne isplati se zezati se sa flesovanjem... Mislim da smo absolvirali ovde vec u temi - 9070 (non-oc), malo bolji model sa 3...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Uruk poruku u temi AMD RX 9000 serija sa Like Like.
    izbacili su softver za flesovanje 9070 u xt, ali mislim da se ne isplati. po ovim rezultatima bolje je zategnuti 9070 u adrenalinu nego...
  • P
    Poco F8 Ultra 16/512 za 70k uz neki kod MFF16 na mi.com još neki dan, nisam gledao detaljnije ali je vrh ponuda.
  • DR4C0Ni4N
    DR4C0Ni4N je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
    Enshrouded - odlicna igra iako je Early Access, do kraja godine se planira i full release. Izbacili su novi update pre 2 dana i ima...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Uruk poruku u temi AMD RX 9000 serija sa Like Like.
    izbacili su softver za flesovanje 9070 u xt, ali mislim da se ne isplati. po ovim rezultatima bolje je zategnuti 9070 u adrenalinu nego...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
  • DmasteRNo1
    1. Xiaomi 13T (Black) 8/256 PRODAT!
  • Pjanovic
    Pjanovic je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Antec vx310 argb U tu cenu uključeno je: - ventilatori sa molex napajanjem
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Nema zvuka.
    Proveri šta piše u Output device. Meni nekad prebaci na BT slušalice kad uključimo ds4 gamepad iako slušalice nisu u njemu.
  • crni gruja
    crni gruja je odgovorio(la) u temi Nema zvuka.
    Probao, bezuspesno.
  • Prolece93
    Prolece93 je odgovorio(la) u temi Nema zvuka.
    Ostani na win 11 ako sve radi top
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Nema zvuka.
    Imam sličnu situaciju na jednom Windows 10 računaru; povezivanje je preko bt i jedino na njemu se ne čuje na tim zvučnicima. Kada je...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    • Desktop_2026_04_22_21_28_52_527.png
    • Desktop_2026_04_22_22_20_43_992.png
  • crni gruja
    crni gruja je odgovorio(la) u temi Nema zvuka.
    Ne cuje se ni na tv-u ni na zvucnicima. Da, u zeleni. Na 10ki nece a na win11 radi bez problema.
Vrh