• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• SlavenK
    SlavenK je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Ako ćemo da rascepimo dlaku: zakon nije ispoštovan, jer, da su hteli da ga poštuju poslali bi u roku od 8 dana od prijema uređaja na...
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na LiDragon poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Pa u app gde je podesavanje ne moze se podesti kojim danom i u koje vreme,ima opcije ali je neispravna. Lepo se ulogujem preko brauzera...
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na LiDragon poruku u temi Automobili sa Like Like.
    Kinezi sve jaci u svetu automobila...
  • P
    peja81 je pokrenuo(la) novu temu.
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na SlavenK poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Само да јавим да је у питању био генерички смс како би испоштовали закон. Замењено напајање и све је ок :)
  • P
    peja81 je reagovao(la) na LiDragon poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Ruter je odlican,app ima jedan bag tj ne moze se podesiti kojim danom da se restartuje ali se sredi preko brauzera. Uzeo sam ga jer mi...
  • LiDragon
    LiDragon je reagovao(la) na peja81 poruku u temi Koji wi fi ruter mi preporučujete sa Like Like.
    Zavisi koji, za koji budžet i za koju brzinu neta, sadašnju i planiranu u doglednoj budućnosti? Od jeftinijih kažu da je dobar Cudy WR3000.
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na LiDragon poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Pa u app gde je podesavanje ne moze se podesti kojim danom i u koje vreme,ima opcije ali je neispravna. Lepo se ulogujem preko brauzera...
  • LiDragon
    LiDragon je odgovorio(la) u temi Automobili.
    Kinezi sve jaci u svetu automobila...
  • LiDragon
    LiDragon je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
  • V
    Veteran Digitalnog Doba je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    može neko da provuče kroz AI detektor? ;)
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    Kako i gde ne radi, tj, kako se "sredi preko brauzera"?
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na LiDragon poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Ruter je odlican,app ima jedan bag tj ne moze se podesiti kojim danom da se restartuje ali se sredi preko brauzera. Uzeo sam ga jer mi...
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Ako ćemo da rascepimo dlaku: zakon nije ispoštovan, jer, da su hteli da ga poštuju poslali bi u roku od 8 dana od prijema uređaja na...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na SlavenK poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Само да јавим да је у питању био генерички смс како би испоштовали закон. Замењено напајање и све је ок :)
Vrh