• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Koji gamepad/joystick kupiti ?.
    Odlični su. Ja imam beli sigurno dve godine i prezadovoljan sam.
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na peja81 poruku u temi Koji gamepad/joystick kupiti ? sa Like Like.
    https://www.games.rs/gamepad-i-dzojstik/16775-gamepad-microsoft-xbox-series-xs-wireless-controller-carbon-black?utm_source=eponuda.com&ut...
  • PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Rig gallery.
    Jel vam to recept da mala deca ne prilaze kompu? :D
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Haha Haha.
    Al djabe kad je protok mlitav... Isto kao i da kažeš: "možda je mali, al je zato tanak..." :troll:
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na peja81 poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Sa svojim redovnim cenama za bojkot je od kada postoji.
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Blic pitanja sa Sad Sad.
    Srećan zaglavljeni pixel svima koji slave. Juče mi se pojavio jedan zeleni u donjem desnom uglu monitora. Probao pritisak na ekran...
  • PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Uh, imao sam davno na nekom delu uginuli ili ti kakav već pixel probao tad sve živo što je bilo predloženo od stiskanjem gumicom na...
  • DR4C0Ni4N
    DR4C0Ni4N je odgovorio(la) u temi Rig gallery.
    Sad se zbog figurice setih ovog privremenog builda od pre godinu-dve. Prepakovan je kasnije u HTPC bez grafe. Specs: i5-7400, 2x8GB...
    • IMG_2898.JPG
    • IMG_2899.JPG
  • DR4C0Ni4N
    DR4C0Ni4N je reagovao(la) na cipela poruku u temi Rig gallery sa Like Like.
    У част Alien-a што једноставније, све са прашином....
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na cipela poruku u temi Rig gallery sa Like Like.
  • cipela
    cipela je odgovorio(la) u temi Rig gallery.
    • IMG_20260418_184310.jpg
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
    al duze da se nadje pirat nego da se predje :D
  • Uruk
    Uruk je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi Tema o popustima za igre sa Like Like.
    Graveyard Keeper - free za pokupiti na Steamu i PS storu...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Tema o popustima za igre.
  • Uruk
    Uruk je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
    Istina živa. Ima ga na 10 mesta, ali svaka verzija je zakucavala posle prologa u smislu da posle toga save više nije radio. Jedva sam...
Vrh