• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• P
    peja81 je odgovorio(la) u temi Koji gamepad/joystick kupiti ?.
    I na ofišl sajtu stoji da koristi AA: https://www.microsoft.com/en-us/d/xbox-wireless-controller/8xn59crbsqgz#tab-tech-specs
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na peja81 poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Sa svojim redovnim cenama za bojkot je od kada postoji.
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Da je Dell u pitanju verovatno ne bi imao problema sa reklamacijom i za taj jedan pixel... Ovako ne znam sta da ti kazem... Probaj vise...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Blic pitanja sa Wow Wow.
    Srećan zaglavljeni pixel svima koji slave. Juče mi se pojavio jedan zeleni u donjem desnom uglu monitora. Probao pritisak na ekran...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
    Ima vrlo malo backtrackinga. Klasični platformer sa zagonetkama koje rešavaš sinergijom dva karaktera (Lana i Mui (mačka).
  • Chola97
    Chola97 je odgovorio(la) u temi Koji gamepad/joystick kupiti ?.
    Da na to mislim, evo nasao sam jedan tu blizu kod mene, ne znam da li je ovo original ili nije 150KM ili ti 75 eura. Pise u opsiu da...
  • P
    peja81 je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Sa svojim redovnim cenama za bojkot je od kada postoji.
  • P
    peja81 je odgovorio(la) u temi Koji gamepad/joystick kupiti ?.
    https://www.games.rs/gamepad-i-dzojstik/16775-gamepad-microsoft-xbox-series-xs-wireless-controller-carbon-black?utm_source=eponuda.com&ut...
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Ima ih i ovde koji ne razumeju zasto je brz procesor bitan:
  • Chola97
    Chola97 je pokrenuo(la) novu temu.
    Googlam ovih dana ali nikako da nadjem sto mi odgovara. Gledao sam Xbox kontroler, vecina ga preporucuje i gledao sam u par radnji...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Srećan zaglavljeni pixel svima koji slave. Juče mi se pojavio jedan zeleni u donjem desnom uglu monitora. Probao pritisak na ekran...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
    Ima vrlo malo backtrackinga. Klasični platformer sa zagonetkama koje rešavaš sinergijom dva karaktera (Lana i Mui (mačka).
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Automobili.
    ako je ovo tacna cena mislim da je najbolji izbor, ovo je premijum guma vece klase od tog kontinentala...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
    7.5 i 8.5? moj te piiip... :troll: Jel ovo vise kao omaz klasicnim avanturama (sa backtrackingom) ili platformer u klasicnom smislu...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
    Prešao sam i Planet of Lana 2. Duže mi je trebalo da nađem pirata koji radi (snima progres), nego da pređem igru. Neću brisati...
Vrh