• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Dom1nat0R
    Dom1nat0R je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi Blic info sa Haha Haha.
    A važi obrnuto za neke druge stvari... :troll:
  • F
    ficaki je pokrenuo(la) novu temu.
    Prodajem racunar bez SSD ili HDD. Specifikacije: Intel Core I3-10100f (stock cooler) Gigabyte H410M H maticna ploca Kingston Fury...
    • WhatsApp Image 2026-04-06 at 00.15.59 (1).jpeg
    • WhatsApp Image 2026-04-06 at 00.15.59.jpeg
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je pokrenuo(la) novu temu.
    Znam da je vrlo veliki izbor na trzistu i generalno stvar licnih preferenci ali... Potrebna mi je preporuka za neki solidan Android TV...
  • Uruk
    Uruk je reagovao(la) na Tajmbandit poruku u temi Tema o popustima za igre sa Like Like.
  • Mr.Dzon
    Groundhog Day (1993) Obnovio ga posle bas dugo vremena i skroz mi je legao - apsolutno sjajan performans Bila Mareja i Harolda Ramisa...
  • Beavis
    Beavis je odgovorio(la) u temi Tema o popustima za igre.
    Nije popust ali možda nekoga zanima ova opcija, ja sam tražio sve živo i ovo mi iskočilo kao najbolja varijanta sa obzirom da samo želim...
    • a5de1009c32806e3dcfecb8cd5215358.png
    • f928b98c36a987d82c3d1bf3819b06e7.png
  • C
    combe je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi AMD RX 9000 serija sa Like Like.
    Uuuu gde ćeš sebe žednog preko vode da preveslaš.... I to bez kvalitetnog Dlss-a i RTX - a.... :troll: Nema ovde takvih, mi smo svi...
  • C
    combe je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    Iskreno, sve sam manje više našao, ali nikako ne nalazim neki konkretan podatak za PUBG, koji mi je maing game, a da se radi o novijoj...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    Uuuu gde ćeš sebe žednog preko vode da preveslaš.... I to bez kvalitetnog Dlss-a i RTX - a.... :troll: Nema ovde takvih, mi smo svi...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Blic info.
    • 1000026194.jpg
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na peja81 poruku u temi Blic info sa Haha Haha.
    Aprililili. https://www.techspot.com/news/111906-amd-buy-intel-completing-strangest-reversal-chip-history.html
  • C
    combe je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    Prije svega pozdrav svima, ne znam dal u ispravnu pod temu pišem ovo. Dal ima netko da sad ima RX9070XT, a da je prije toga imao...
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je reagovao(la) na Pjanovic poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Nije, za dete :)
  • DR4C0Ni4N
    DR4C0Ni4N je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi Blic info sa Haha Haha.
    A važi obrnuto za neke druge stvari... :troll:
  • DR4C0Ni4N
    DR4C0Ni4N je reagovao(la) na LiDragon poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Cene se lako dignu ali se tesko spustaju.
Vrh