• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• AXE
    AXE je pokrenuo(la) novu temu.
    Ukratko, ASUS ROG Swift OLED PG34WCDN je monitor odnosa dijagonala 21:9 i veličine 34”. Zasnovan je na Tandem QD-OLED matrici koju krasi...
    • pg34wcdn_T.jpg
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Pročitao sam tu vest ima nekog vremena, ali cene nisu otišle dole.. ako se prodaju kit-ovi po 350-400e, možda neće spuštati. Jer na...
  • S
    Sasa1988 je pokrenuo(la) novu temu.
    Prodajem računar za igranje sa domaćim garancijama. Računar je 10/10, redovno održavan i kratko korišćen za kućni gaming. Sve komponente...
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Google je optimizovao svoje usrane Ai servere za 50+% tako da u skorije vreme DDR5 ide dole sve vise
  • LiDragon
    LiDragon je reagovao(la) na peja81 poruku u temi Blic info sa Like Like.
    https://vreme.com/drustvo/vreme-saznaje-procurela-baza-sa-5-000-podataka-iz-ginekoloske-klinike-u-srbiji/
  • LiDragon
    LiDragon je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Bilo je samo pitanje vremena, pisao sam pre par dana...
  • LiDragon
    LiDragon je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Blic info sa Like Like.
    jel ima nesto da nije hakovano? euprava? poresku da hakuju i sve da obrisu
  • LiDragon
    LiDragon je reagovao(la) na peja81 poruku u temi Blic info sa Like Like.
    https://n1info.rs/vesti/hakovani-podaci-pacijenata-ginekoloske-pacijentkinje/
  • LiDragon
    LiDragon je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Reče svaki alfista: "ovo je moja alfa..." A njihov majstor u pozadini "pa malo je i moja..."
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Google je optimizovao svoje usrane Ai servere za 50+% tako da u skorije vreme DDR5 ide dole sve vise
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je reagovao(la) na Novatech poruku u temi Parfemi i toaletne vode sa Like Like.
    Ja sam u zadnje vreme dosta nosio Rayhaan Italiju, 10/10, za mene pun pogodak. Rayhaan je baš odličan brend, sve im je kvalitetno. Jedan...
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je reagovao(la) na Novatech poruku u temi Parfemi i toaletne vode sa Like Like.
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Šta slušate sada... ?.
  • Uruk
    Uruk je reagovao(la) na peja81 poruku u temi Šta slušate sada... ? sa Like Like.
  • R1zl4
    R1zl4 je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
    Prešao Planet of Lana, grafički predivan mini puzzles platformer. Vidim da svuda ima 10/10 ocene, ali meni nije 10/10 zbog nedostatka...
Vrh