• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Neću da budem pesimista, ali jako će to teško ići. Zadnji put kad su ispred pozorišta tukli studente skupilo se nas dvadeset posle toga...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    JA uvek koristim do 80% i baterije mi traju dugo obziromda uredjaje menjam na 4 godine.
  • PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Blic info.
    U firmi gde sam zaposlen na mejl pocele da stizu mnogobrojne poruke na stranim jezicima. Pretpostavljam da je to povezano sa curenjem...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Treba očekivati najgore. Uzurpator neće hteti da preda vlast kad izgubi. Ne bi me čudilo da i ne bude izbora kao u Zaječaru.
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Под Европа сам хтео рећи европска унија, мада нисам видео ни да је нека европска земља рекла да у сред европе, у Србији, влада Ким Џонг...
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Mozda su i auto mehanicari, samo znam da su isli biciklima. Niko nama pomoci nece ako sami sebi ne pomognemo.
  • Uruk
    Neću da budem pesimista, ali jako će to teško ići. Zadnji put kad su ispred pozorišta tukli studente skupilo se nas dvadeset posle toga...
  • PORSCHE
    Mozda su i auto mehanicari, samo znam da su isli biciklima. Niko nama pomoci nece ako sami sebi ne pomognemo.
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    JA uvek koristim do 80% i baterije mi traju dugo obziromda uredjaje menjam na 4 godine.
  • Uruk
    To su studenti bili biciklisti.
  • PORSCHE
    Oni biciklisti onomad idose u Strazbur :rolleyes:
  • Uruk
    Daleko od toga da je to cela Evropa, ali jesu većina desničarska gamad EPP i konzervativci, baš kao i ovde kod nas. Cela belosvetska...
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Ako je stigao sms tipa.. Pregledem nismo ustanovili nikakav kvar reklamacija se odbija ali ce biti poslato na dalji servis o da je to...
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Fearl3ss poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Који Стразбур... Цела ЕУ подржава Вучића и разарање Србије. Ако ће неко да им пресуди то можемо бити само ми, цео свет баш заболе она...
Vrh