• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Prvo mora da zove (bolje ti zovi) da pita zašto ne prihvataju reklamaciju. Da ne nagađamo dalje. :) Dužni su u roku od 8 dana da daju...
  • Tajmbandit
    Tajmbandit je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    https://www.apple.com/macbook-neo/
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
  • SlavenK
    SlavenK je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Другари, занима ме да ли је неко имао сличну ситуацију са шугавим гигатроном. сестра је узела ћеркама неку њихову конфигурацију, за оно...
  • SlavenK
    SlavenK je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    О укусима се не расправља. Црна је лепа само сат времена после прања и ништа више. :) Конкретно на овом моделу у овој опреми, бела и...
  • fotoronin
    fotoronin je odgovorio(la) u temi Kupovina procesora.
    Apsolutno se ne slazem. Cak dok sam imao i Ryzen 2600X sa box coolerom stalno je dizao voltaze, bio solidno bucan cooler pod...
  • Masinac
    Masinac je reagovao(la) na Pjanovic poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Dao svoj ram i jos mu prodavac auta doplatio :d
  • S
    stefan361 je odgovorio(la) u temi problem oko kompjutera.
    za sada sve radi normalno... sta mislis da nije problem mozda bio u kontaktu graficke sa slotom, da mi se mozda malo olabavila i zato...
  • LiDragon
    LiDragon je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Najbedniji smo,zakoni ne postoje a ona radikalcina zvalava samo sere i laze za Nobela.
  • LiDragon
    LiDragon je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic info sa Angry Angry.
    To je umesto promene cene. Poslato sa LLY-LX1 pomoću Tapatoka
  • LiDragon
    LiDragon je reagovao(la) na DR4C0Ni4N poruku u temi Blic info sa Like Like.
  • P
    peja81 je odgovorio(la) u temi Blic info.
    https://www.nytimes.com/2026/03/24/technology/openai-shutting-down-sora.html
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    Audi = siva ili crna varijanta. Ali ako naleti ok vozilo boja je nebitna
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na peja81 poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Beše Bill Gates nosi Casio sat? Tako da ...
  • Riddick
    Riddick je odgovorio(la) u temi problem oko kompjutera.
    Sumnjam da bi zbog Secure boota bio crn monitor. Meni je samo svojevremeno izbacivao neku grešku sa Sekjurom ali sam stisnuo enter i...
Vrh