• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• P
    peja81 je odgovorio(la) u temi Blic info.
    https://www.nytimes.com/2026/03/24/technology/openai-shutting-down-sora.html
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    Audi = siva ili crna varijanta. Ali ako naleti ok vozilo boja je nebitna
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na peja81 poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Beše Bill Gates nosi Casio sat? Tako da ...
  • Riddick
    Riddick je odgovorio(la) u temi problem oko kompjutera.
    Sumnjam da bi zbog Secure boota bio crn monitor. Meni je samo svojevremeno izbacivao neku grešku sa Sekjurom ali sam stisnuo enter i...
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na Marvox poruku u temi Automobili sa Like Like.
    NIsam proveravao sajt, ChatGPT i to, nego mi je receno u salonu kada sam gledao auta. Doduse, pitao sam jel je prava koza, kaze jeste...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na DR4C0Ni4N poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Malo su konfuzno objasnjeni paketi: Postoji 4G kucni internet u dve tarife - 50Mbps (KucniNet) i 100Mbps (KucniNet Plus). Njega zovu...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na mellmahoney poruku u temi Gaming nostalgija sa Like Like.
    Baš dobra vremena, Diablo 2 bez ekspanzije ima poseban vibe, pogotovo to menjanje likova i itema sa burazom, to danas skoro da ne...
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na Marvox poruku u temi Blic pitanja sa Love Love.
    Ti prijatelju moj, po svemu sto sam video, nisi reper za nista. :D Tebi sve sto drugi hvale, nista ne valja. Nije dzabe jedan Pinocio...
  • P
    peja81 je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Sad čekamo nanoLED: https://spectrum.ieee.org/nanoled-research-approaches
  • Marvox
    Marvox je reagovao(la) na SlavenK poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Malo smo se ponovili. :) Q5 S-Line 2019
  • Marvox
    Marvox je reagovao(la) na R1zl4 poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Još vreća za ćaću, dušek i spremni smo, taman da otopli još malo noć.
  • Marvox
    Marvox je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Da povežem Macbook Neo i 4K monitor
  • Marvox
    Marvox je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    @Mr.Dzon Ja vidim da ljudi grese u jednom, fokusiraju se na po meni manje bitne stvari. Na primer gledaju operativni sistem, da VIDAA...
  • Marvox
    Marvox je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Ti prijatelju moj, po svemu sto sam video, nisi reper za nista. :D Tebi sve sto drugi hvale, nista ne valja. Nije dzabe jedan Pinocio...
  • Marvox
    Marvox je odgovorio(la) u temi Automobili.
    NIsam proveravao sajt, ChatGPT i to, nego mi je receno u salonu kada sam gledao auta. Doduse, pitao sam jel je prava koza, kaze jeste...
Vrh