• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Mislim da nisi u pravu... Koriste/source-uje VA panele od BOE I HKC... Vidjao sam cak na displayspecifications i AU optronics... IPS...
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na Marvox poruku u temi Automobili sa Like Like.
    Bio sam u salonu pre mesec dana da gledam Cherry, realno, sa 7 godina garancije ili 150k km i 8 godine garancije na bateriju, i ono sto...
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Hisense sam pravi svoje panele. I drugi proizvodjaci miksaju panele sa velicinom, na primer ista oznaka 55 bude VA, 65 vude IPS.
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na Marvox poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Pisao sam vec negde, imam par godina LG C2 55" i njega sam prebacio u radnu sobu kao treci monitor/tv a u dnevnu stavio 75" Hisense U7Q...
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na Marvox poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Pisao sam vec negde, imam par godina LG C2 55" i njega sam prebacio u radnu sobu kao treci monitor/tv a u dnevnu stavio 75" Hisense U7Q...
  • Tajmbandit
    Jeste mnogo. Ja za 1.500 RSD kupujem 8 GB na 1600 MHz.
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Procena konfiguracija i komponenti.
    Jeste mnogo. Ja za 1.500 RSD kupujem 8 GB na 1600 MHz.
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na DR4C0Ni4N poruku u temi Procena konfiguracija i komponenti sa Like Like.
    Koliko sada vrede DDR3 moduli od 4GB i 8GB? Vidim da po oglasima traze 3200 za 8GB pa mi to malo deluje :nuts:
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Marvox poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Da, nisam ni ja nešto preterano veliki fan ViDAA... Inace kod Hisense je lutrija sa panelima u 55/65" panelima... 75"u7q je...
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na Marvox poruku u temi Automobili sa Like Like.
    Bio sam u salonu pre mesec dana da gledam Cherry, realno, sa 7 godina garancije ili 150k km i 8 godine garancije na bateriju, i ono sto...
  • tonce
    tonce je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Smešne slike 2026 sa Haha Haha.
  • Marvox
    Marvox je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
  • DR4C0Ni4N
    Koliko sada vrede DDR3 moduli od 4GB i 8GB? Vidim da po oglasima traze 3200 za 8GB pa mi to malo deluje :nuts:
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Smešne slike 2026 sa Haha Haha.
Vrh