• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    Čitajući tako šta @Mr.Dzon piše o fičerima za automobile dobih inspiraciju da napišem: - naručio sam neko corsair modularno napajanje...
    • 1774170598746.png
    • 1774171119200.png
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na frozensun poruku u temi spaljen aRGB ventilator, aRGB hub sa Haha Haha.
    Pa eto ga gore na slikama. Ne kazu nista, oni me i jesu savjetovali da spajam preko hub-a.
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Crimson Desert.
    Pa, nažalost, ni ova situacija ne mora da se zamišlja, imali smo ih onoliko prethodnih godina... Kako vreme odmiče meni su pošteniji...
  • frozensun
    frozensun je odgovorio(la) u temi spaljen aRGB ventilator, aRGB hub.
    Pa eto ga gore na slikama. Ne kazu nista, oni me i jesu savjetovali da spajam preko hub-a.
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi Crimson Desert sa Like Like.
    Ako je trend ne znaci da treba da se prihvati kao norma. Problem su gejmeri koji nikako da nauce da se igre ne pre-orderuju i jos kada...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi Crimson Desert sa Like Like.
    Ako je trend ne znaci da treba da se prihvati kao norma. Problem su gejmeri koji nikako da nauce da se igre ne pre-orderuju i jos kada...
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi spaljen aRGB ventilator, aRGB hub.
    Fotografiši i taj hub koji kupio od lika koji se napaja preko molex konektora. :) Šta kažu na drugom forumu; gde je problem?
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi Blic info sa Haha Haha.
    sorry morao sam... :)
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Crimson Desert.
  • frozensun
    frozensun je pokrenuo(la) novu temu.
    Pozz ljudi.Sa temua sam kupio 10 komada ventilatora Prism IV Pro koji su adresibilni.Kako su bili jeftnini i sumljive kvalitete...
    • 20260322_082559.jpg
    • 20260321_131135.jpg
    • 20260321_131126.jpg
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Blic info.
    sorry morao sam... :)
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na peja81 poruku u temi Blic info sa Wow Wow.
    Podaci iz APR-a ponuđeni na prodaju.
  • P
    peja81 je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Podaci iz APR-a ponuđeni na prodaju.
    • IMG_8630.png
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Ko će da "udari" te sankcije? Objasni malo.
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na AlfaRomeo poruku u temi Blic info sa Wow Wow.
    a ovo nema veze sa ovim,ali pare svakako dizi iz banke,posto ako nam udare bankarske sankcije svi racuni ce biti blokirani.
Vrh