• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Mr.Dzon
    Field of Dreams (1989) Sta Dart Vejder, kauboj Kostner i mafijas Rej Liota imaju zajedno - ljubav prema bejzbolu. Odlican film...
  • Pjanovic
    Pjanovic je reagovao(la) na Dexter013 poruku u temi Resident Evil-Requiem sa Like Like.
    Imas posle i insanity (hard mode) Evo moje iskustvo i saveti za hard/insanity (bez itema za cheatovanje kao infinity noz posebna...
  • Pjanovic
    Posle njegove sahrane, Cak Noris organizuje daće :D
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Crimson Desert.
    Dobro je da nisi igrao malo zbog drugih stvari osim grafike... :troll:
  • Prolece93
    Prolece93 je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Crimson Desert sa Like Like.
    Igrao sam malo igru, 1440p sa RR 37 fps :geek: Vizuelno,ne znam sta da mislim, malo sam je igrao, a ono sto sam video nije me oborilo...
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Crimson Desert.
    Igrao sam malo igru, 1440p sa RR 37 fps :geek: Vizuelno,ne znam sta da mislim, malo sam je igrao, a ono sto sam video nije me oborilo...
  • Pinocio
    Pinocio je odgovorio(la) u temi Automobili.
    Pa i Volvo je kinez :D
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Automobili.
    Ono je kratkog trajanja, plastika je loša, sedišta će da se raspadnu od one eko kože... motori su slabi za one gabarite, slabo vuku...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Šta slušate sada... ?.
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je reagovao(la) na Novatech poruku u temi Automobili sa Like Like.
    Koliko sam ja samo voleo te sajmove automobila, budi mi se mnogo uspomena. Prvi odlazak u veliki BG, one hale pune blistavo čistih i...
  • Tajmbandit
    Tajmbandit je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Blic info sa Haha Haha.
    Moj telefon kupljen u legalnoj radnji, 100e dao vise nego sto je bila cena na drugim mestima, dodjem kuci, posle pola sata ostavim ga na...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Odatle će prvo da skidaju, a ako je prazna nema.. Ili što bi rekli - ne možeš golom čoveku ruku u džep zavući :D Mada poslaće...
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Da, na to sam mislio.
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Death Stranding - PC verzija sa Like Like.
    Izašla dvojka, radi i izgleda vanserijski. Re9 pored ovog izgleda kao da je pravljena krajem 90tih :D Konačno i normalan HDR iz igre
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Ako podigne kredit ne vredi ti prazna kartica... .. ali ako je ovo tačno... :ludnica:
Vrh