• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Uruk
    Radi normalno na 7700xt, a izgleda mnogo bolje nego fsr3. Malo je lošija slika u odnosu na fsr4 sa 9070, ali baš skoro neprimetno.
  • Mr.Dzon
    Da li uopšte mogao da radi "u fullu" na starim 6000/7000 grafama zbog manjka jezgra dediciranih za Ai akceleraciju?
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Crimson Desert.
    Ja sam ga igrao pa mi se izbagovao najstrasnije, onda sam se pogubio i odustao. Inace mi je gotivna igra, mozda opet pocnem da ga mlatim.
  • Uruk
    AMD opet ispalo, u novim 26.3.1 ništa od fsr 4 podrške za rdna2/3. Ostaje nam optiscaler, kažu da s njim fsr4 radi i sa novim drajverima...
  • Uruk
    Uruk je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Blic info sa Like Like.
    I, šta će biti? Gde mogu da se pogledaju podaci da se nađem?
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Šta kažu kako mogu da se zloupotrebe ti podaci?
  • Uruk
    Uruk je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
    Probaj Rebel Galaxy Outlaw, ako voles space roguelite rpg tip igara, prijatno iznenadio iako je malo "stariji" naslov.. 5-6 godina
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Crimson Desert sa Like Like.
    Ma dobro ides i krljas kao i vecina danasnjih igara.
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Crimson Desert.
    Nisam ni zadnji Diablo jos prešao... :troll:
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Crimson Desert.
    Ma dobro ides i krljas kao i vecina danasnjih igara.
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Automobili.
    Bio sam na sajmu, da vam kažem iskreno sve je ono goli qurac postao. Tanka loša plastika u 99% kola, eko koža, dizajn futuristički isti...
  • H
    h4nsk4rp je pokrenuo(la) novu temu.
    Da li postoji nesto tako? Da nije ultrawide?
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
    Probaj Rebel Galaxy Outlaw, ako voles space roguelite rpg tip igara, prijatno iznenadio iako je malo "stariji" naslov.. 5-6 godina
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Crimson Desert.
    U sustini Ferari sa motorom Fiata ispod haube...Karikiram ali... Elden Rings igraci ce se razocarati ako traze izazovnu borbu ili...
  • Prolece93
    Prolece93 je reagovao(la) na orce97 poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Love Love.
    Ghost of Tsushima, bez RT bez FSR, bez DLLS.. samo grafika na high i izgleda prelepo :)
Vrh