• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi AM5 upgrade.
    1440p native na high/ultra podesavanja? Ili sa upaljenim RT i PT? Pritom vozis i nV graficku koja je poznata da ima 20-30% overhead od...
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi AM5 upgrade.
    Meni je 5900x bio usko grlo, imao sam taj procesor, odlican primerak sam imao. Recimo Hari Poter ma sta radio bio je ispod 60 fps, Alan...
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Resident Evil-Requiem sa Like Like.
    Sinoć sam i ja malo probao, odlično radi i izgleda i bez PT-a, RT na high, ali ne može da se igra 60+ 4k native. Ne znam kako je uspeo...
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi Procena konfiguracija i komponenti.
    Pa da,tako to ide.Ništa lično,ali prodavci očekuju da spuste 10-20% od cene novog pa da prodaju,još ako žele brzu prodaju...teško. Kupac...
  • H
    h4nsk4rp je odgovorio(la) u temi Procena konfiguracija i komponenti.
    Ako treba da ga da za 20-22.000 din. Ostavicu ga za svoju rezervu.
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi Procena konfiguracija i komponenti.
    Uglavnom je cena kad nešto ne ide,naročito aktuelno,možda nije dovoljno korigovao cenu,ali to sve zavisi od vlasnika i razumevanja.Mozda...
  • H
    Nista ako ne bude islo, dodacu: 16GB (2x8GB) DDR5 6000MT/s CL36. Pa samo da ode.
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je reagovao(la) na h4nsk4rp poruku u temi Procena konfiguracija i komponenti sa Like Like.
    Ryzen 5 7500F Montech NX400 ARGB (W) MSI PRO B840-P WIFI Sve u domacoj garanciji staro 4 meseca. Bratu ostalo posle upgrade. Probao...
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Procena konfiguracija i komponenti.
    Da
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi AM5 upgrade.
    A kolika bi razlika bila da igrama u normalnoj/upotrebljivoj rezoluciji, kao sto covek rece jer se igra u 1440p? Super je to za...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Fearl3ss poruku u temi AM5 upgrade sa Like Like.
    9700X u CR23 MT daleko slabiji od 14600K, kao i 7700X, imam oba. IPC im je slican. Kao sto rekoh prednos Intela podjednaka IPC Single...
  • Mr.Dzon
    ja ne stizem da igram a treba biti u stanju da odigras barem 2-3 igre mesecno da bi u potpunosti iskoristio pretplatu... Nekad ne...
  • H
    Ryzen 5 7500F Montech NX400 ARGB (W) MSI PRO B840-P WIFI Sve u domacoj garanciji staro 4 meseca. Bratu ostalo posle upgrade. Probao...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Resident Evil-Requiem.
    Sinoć sam i ja malo probao, odlično radi i izgleda i bez PT-a, RT na high, ali ne može da se igra 60+ 4k native. Ne znam kako je uspeo...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Ko koristi PS5 plus premium pretplatu?.
    Meni su ps+ i to skidanje igara sa liste, plaćanje za online mp igranje bili i najveći razlozi da zabatalim PS. Manjak kvalitetnih...
Vrh