• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Mr.Dzon
    ja ne stizem da igram a treba biti u stanju da odigras barem 2-3 igre mesecno da bi u potpunosti iskoristio pretplatu... Nekad ne...
  • H
    h4nsk4rp je odgovorio(la) u temi Procena konfiguracija i komponenti.
    Ryzen 5 7500F Montech NX400 ARGB (W) MSI PRO B840-P WIFI Sve u domacoj garanciji staro 4 meseca. Bratu ostalo posle upgrade. Probao...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Resident Evil-Requiem.
    Sinoć sam i ja malo probao, odlično radi i izgleda i bez PT-a, RT na high, ali ne može da se igra 60+ 4k native. Ne znam kako je uspeo...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Ko koristi PS5 plus premium pretplatu?.
    Meni su ps+ i to skidanje igara sa liste, plaćanje za online mp igranje bili i najveći razlozi da zabatalim PS. Manjak kvalitetnih...
  • Uruk
    Uruk je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
    Samo ću ovako okačiti par random screenova sa neta jer mi je veliko cimanje da kačim sa sonija... Igram solo. Kontam ds je u paru još...
  • DR4C0Ni4N
    DR4C0Ni4N je reagovao(la) na Vule poruku u temi Rig gallery sa Like Like.
    Bi ja ali neće kroz staklo :d Diskovi su ušuškani u NAS u podrumu, uživaju na 15 stepeni :)
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Koji nivo korupcije, jos nonsalntno paradiraju u fazonu "znamo da znate ali nam ne mozete nista"... Da li ce nV i AMD uopste da se vrate...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Love Love.
    Samo ću ovako okačiti par random screenova sa neta jer mi je veliko cimanje da kačim sa sonija... Igram solo. Kontam ds je u paru još...
  • Mr.Dzon
    Ovu svinjariju je odradio Ubisoft - 10g star naslov za zele 50e zbog otkljucanog fps-a... Inace je kod Sonija trenutno aktuelna prica za...
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je reagovao(la) na Prolece93 poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
    Mafia III Definitive Edition
  • fotoronin
    Ali ja zaista ne razumem toliki hejt na Sony? Da li su monopolisti? Da jesu, kao i Aple i Microsoft itd. itd. Ali-kad pogledam koliko...
  • Riddick
    Riddick je reagovao(la) na Vule poruku u temi Rig gallery sa Wow Wow.
    Bi ja ali neće kroz staklo :d Diskovi su ušuškani u NAS u podrumu, uživaju na 15 stepeni :)
  • Prolece93
    Prolece93 je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
Vrh