• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• LiDragon
    LiDragon je reagovao(la) na Tajmbandit poruku u temi Rig gallery sa Like Like.
    CM NR600
  • LiDragon
    LiDragon je odgovorio(la) u temi Blic info.
    I ovaj se izlupao za sve pare,samo da se promovise MS.
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na Vule poruku u temi Rig gallery sa Like Like.
    Odradio sam jedan (zapravo dva) downsize-a ove nedelje, svoju glavnu mašinu prepakovao u Lian A3, mnogo lepše tako čuči na stolu pored...
  • AXE
    AXE je pokrenuo(la) novu temu.
    Solarna tastatura Ovoga puta smo testirali Logitech Signature Slim Solar+ К980, a u pitanju je solarna membranska tastatura koja radi...
    • Signature_Slim_Solar T.jpg
  • Vule
    Vule je odgovorio(la) u temi Rig gallery.
    Odradio sam jedan (zapravo dva) downsize-a ove nedelje, svoju glavnu mašinu prepakovao u Lian A3, mnogo lepše tako čuči na stolu pored...
    • 20260305_140625.jpg
    • 20260305_151038.jpg
    • 20260305_151101.jpg
    • 20260305_151131.jpg
    • 20260305_151158.jpg
    • 20260312_132411.jpg
    • 20260312_132435.jpg
    • 20260312_132454.jpg
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Resident Evil-Requiem.
    Vama sa 9000 serijom stize i REDSTONE + optiscaler koji pumpa karticu kao blesav,potrebno malo strpljenja i poverenja u nove tehnologije.
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Svi nasi kanali su previse mali i zavise (im pregledi) od besplatnih primeraka koje dobiju na recenziju. Ta recenzija se najcesce vise...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Svi nasi kanali su previse mali i zavise (im pregledi) od besplatnih primeraka koje dobiju na recenziju. Ta recenzija se najcesce vise...
  • DR4C0Ni4N
    DR4C0Ni4N je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Nema mnogo objektivnih ni medju inostranim. Ako izuzmemo JayzTwoCents i der8auer-a, ne pamtim kada sam gledao nesto drugo.
  • DR4C0Ni4N
    DR4C0Ni4N je reagovao(la) na Fearl3ss poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Mi ni nemamo u Srbiji tj celoj bivšoj YU nekog dobrog za hardver. Mislim Dule bi bio ok da se češće bavi time, ali njega smatram...
  • PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Objektivnog skoro nemoguce naci, svi navijaju za nekog svog.
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi Blic info.
    A da to budeš ti, Lolo iz Pariza? :PP
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Haha Haha.
    Ima, sad vidim da ima za svakog po nešto. Nego. zaleteo sam se da kupim ovaj: https://www.aliexpress.com/item/1005008590867780.html...
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na R1zl4 poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    U Ikei ima solidnih kablova za pristojan novac.
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Resident Evil-Requiem.
    Ne vredi to ništa onima koji su kupili igru na konzolama ili imaju Radeon ili intel kartice. Oni jednostavno ne mogu u ovoj igri da...
Vrh