• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• H
    h4nsk4rp je odgovorio(la) u temi Am5 ploca upgrade.
    Da ali kod nas se prodaje bez hladnjaka. Tacnije nije taj model. Ostacu na mom lian li jos uvek.
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Resident Evil-Requiem.
    Neke od ovih sa PT su mu baš umrljane. Još sam pauzirao da proverim dal sam dobro video, kao da su blurovane. Meni bi to samo poremetilo...
    • Screenshot_20260312_172839_Chrome.jpg
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi AM5 upgrade.
    Samo bolid moze da zapali neku slabiju karticu, msm kako god da ubodes lose na 4070 nece biti nista osim crnog ekrana, kartica trosi...
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Am5 ploca upgrade.
    Baš lepo kućište! Ali za one koji su mlađi od 40 godina i drže kućište na stolu. Ja bih se mogao ušinuti svaki treći put kad bih ga...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na h4nsk4rp poruku u temi Am5 ploca upgrade sa Like Like.
    12.720 din. Aha, ne dolazi. Nista onda od njega. Moracu onda neki hladnjak Ovaj freezer moze da ga hladi ili jurim nesto drugo
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi AM5 upgrade.
    Orce, ako koristis Adobe onda uzmi neku RTX nvidiu za te stvarcice je bolja pogotovo 5000 serija ima hardversku akceleraciju za mnogo...
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi AM5 upgrade.
    Pa ta karta troši 200w.Dje se otopio,na gpu strani ili psu? Krut je,pa ga ne gurnu do kraja ;) Ili ga saviju.
  • H
    h4nsk4rp je odgovorio(la) u temi Am5 ploca upgrade.
    12.720 din. Aha, ne dolazi. Nista onda od njega. Moracu onda neki hladnjak Ovaj freezer moze da ga hladi ili jurim nesto drugo
  • Enigma
    Enigma je reagovao(la) na Fearl3ss poruku u temi AM5 upgrade sa Wow Wow.
    12whpwr se drugu otopio na 4070. Sve su pogođene ima po reddit-u. RT je bullshit. Poseban bullshit je da neko izjavi da igra bolje...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Fiki poruku u temi Smešne slike 2026 sa Haha Haha.
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
  • Enigma
    [QU Ja mislio da je riknula karta. :)
  • orce97
    orce97 je odgovorio(la) u temi AM5 upgrade.
    brate mislim da je amd alternativa za 14600k mozda 7700x 9700x, sve u svemu ja sam zadovoljan do sada kako radi posto radim i druge...
  • orce97
    orce97 je odgovorio(la) u temi AM5 upgrade.
    Pa zato sto rx 7900xtx je raster 4080 a i u nekim naslovima bolja od 9070xt.. jedan lik je prodavao za 500eura pre mesec dana ali tad...
  • orce97
    orce97 je reagovao(la) na Fearl3ss poruku u temi AM5 upgrade sa Like Like.
    7800X3D je trenutno na akciji 275e kod mađara ko hoće da kupuje. 9800X3D je neisplativ i kvari se. Inače 14600K je zverina, posebno kad...
Vrh