• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Vule poruku u temi AM5 upgrade sa Like Like.
    Ako si već spremio 900€, onda 9070XT, prodaš tvoju i ostane ti 350e u džepu :)
  • Vule
    Vule je odgovorio(la) u temi AM5 upgrade.
    Ako si već spremio 900€, onda 9070XT, prodaš tvoju i ostane ti 350e u džepu :)
  • orce97
    orce97 je odgovorio(la) u temi AM5 upgrade.
    Bas sam te graficke karte gledao i ja kad bi uzimao onda bolje mi je da upgrejdam gpu :)
  • orce97
    orce97 je reagovao(la) na Dexter013 poruku u temi AM5 upgrade sa Like Like.
    Za gaming sa AMD Radeon RX 6800 XT i Intel Core i5‑14600K, upgrade na AMD Ryzen 9 9850X3D za ~900 € nema dobar odnos cena/dobitak. U...
  • Dexter013
    Dexter013 je odgovorio(la) u temi Am5 ploca upgrade.
    Otvorio je :)
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Blic info sa Haha Haha.
    @vladarko mene obozava i zaista sam se iznenadio kada me stavio na ignore (rekao mi je to odmah posle povratka) :D
  • Dexter013
    Dexter013 je odgovorio(la) u temi AM5 upgrade.
    Za gaming sa AMD Radeon RX 6800 XT i Intel Core i5‑14600K, upgrade na AMD Ryzen 9 9850X3D za ~900 € nema dobar odnos cena/dobitak. U...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Neki nas koji ga "zagulio posteno", dizvnises na izrazu, u Australiji... Na krajukrajeva nije ni bitno...
  • Enigma
    • Screenshot_2026-03-11-15-35-57-602_com.android.chrome.jpg
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na DR4C0Ni4N poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Ja sam prosle godine uzeo ovaj od 64GB, radi ok ali definitivno nije 200MB/s (kao ni ostali koji se tako reklamiraju za male pare)...
  • DR4C0Ni4N
    DR4C0Ni4N je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Ja sam prosle godine uzeo ovaj od 64GB, radi ok ali definitivno nije 200MB/s (kao ni ostali koji se tako reklamiraju za male pare)...
  • V
    Veteran Digitalnog Doba je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Ja sam kod njega pre jedno 5 godina dobio giveaway neki slj bezicni punjac tipa 10€ je kostao da se kupi. Ali nije to poenta. Uredno sam...
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na vladarko poruku u temi windows 11 home , i ECO mode sa Like Like.
    Ranije su takvi programi služili za defragmentaciju diskova, kasnije za optimizaciju ssd-ova. S obzirom da je princip rada ssd-ova...
  • PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Ko je Goran?
  • Riddick
    Riddick je odgovorio(la) u temi windows 11 home , i ECO mode.
    Kao što je kolega rekao samo da dodam da se i SSD mogu optimizovati sa vremena na vreme.
    • 2026-03-11 13_28_12-2026-03-11 13_27_38-.png.png
    • 2026-03-11 13_26_12-.png
Vrh