• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    Dobro je onda. Ja nisam nešto dugo igrao, početak na onom prvom ostrvu kad krenu u ekspediciju. Meni je ova 9070 za sada stabilna na...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    Ma vozio sam je i na stock i na UV... Nasao na netu imas delove gde se jednostavno trigeruje povremeno stutter i gubitak zvuka, nije se...
  • Uruk
    Proveri klokove i napon. Exp33 je jako osetljiva igra na nestabilan hardwer, ja sa je koristio za test stabilnosti na 7700 kad sam je...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi AMD RX 9000 serija sa Like Like.
    Engine je odlican, developeri su krsh i retosi.
  • Mr.Dzon
    A ucini mi se... Zato sve igre u custom in-house engine-u koje su izasle poslednjih godina rade bolje od UE5 naslova... :)
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    Engine je odlican, developeri su krsh i retosi.
  • Uruk
    Uruk je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi AMD RX 9000 serija sa Like Like.
    imam mesec dana ultimate Xbox pass kod, isprobacu u nekom trenutku... Taman da zavrsim Claire i bacim se se na Oblivion... Bilo je u...
  • Uruk
    Podešavanja su optimizovana sa benchmarking yt kanala.
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Uruk poruku u temi AMD RX 9000 serija sa Like Like.
    Izgleda da su ga ispeglali ili igru ili kroz drajvere, radi odlično sa novijim apdejtovima. Btw, ovo je fsr iz drajvera, a ne ona 4.10...
  • Mr.Dzon
    imam mesec dana ultimate Xbox pass kod, isprobacu u nekom trenutku... Taman da zavrsim Claire i bacim se se na Oblivion... Bilo je u...
  • Uruk
    Izgleda da su ga ispeglali ili igru ili kroz drajvere, radi odlično sa novijim apdejtovima. Btw, ovo je fsr iz drajvera, a ne ona 4.10...
  • Pjanovic
    Ima. https://www.imdb.com/title/tt0106028/ Iako nisam gledao Zicu :d
  • Pjanovic
    Hehe, ja sam imao teoriju da je s3 snimana kako istražuju zašto je neko uopšte snimao s2. ;)
  • Mr.Dzon
    Dunno, taj Unreal endzin je tezak krs... Generalno ono sto sam igrao, 2-3 naslova nisam imao dobra iskustva... A vidim da se i...
  • vladarko
    Gledao svojevremeno kada i kako su se pojavljivale inace nema sanse da bih sada mogao da ih bindzujem... Sem ako nije jedna sezona ili...
Vrh