• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• vladarko
    vladarko je reagovao(la) na R1zl4 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Pod jedan, zbog ergonomije, a pod dva zbog stereo zvuka, ovo drugo otpada ako koristiš samo jednu u datom trenutku.
  • vladarko
    Ne samo što je bolja cena, već u tom slučaju imaš i garanciju. Sa tim adapterima/konverterima nije uvek srećno, pa je dobro imati...
    • 1772230804179.png
  • vladarko
    Hvala puno na odgovoru Vladarko. Uzeću ovaj, izgleda da je to isto kao što si linkovao. Po specifikaciji je to to...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na R1zl4 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Stereo zvuk i prostorna orijentacija: Većina muzike, filmova i igara snima se u stereo tehnici, što znači da levi i desni kanal prenose...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na R1zl4 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Pod jedan, zbog ergonomije, a pod dva zbog stereo zvuka, ovo drugo otpada ako koristiš samo jednu u datom trenutku.
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Smešne slike 2026 sa Haha Haha.
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na R1zl4 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na R1zl4 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Stereo zvuk i prostorna orijentacija: Većina muzike, filmova i igara snima se u stereo tehnici, što znači da levi i desni kanal prenose...
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na R1zl4 poruku u temi Blic pitanja sa Love Love.
  • R1zl4
    R1zl4 je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
  • Plauer1
    Plauer1 je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    to sa stereo zvukom mi nije jasno ,a glupo mi da insistiram na objasnjenju :):thumb:
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na R1zl4 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
  • R1zl4
    R1zl4 je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
  • Plauer1
    Ako je dvi-d (na računaru) na vga (na monitoru), onda sigurno može. Oni koštaju manje od 1.000 rsd. I to nije adapter, već konverter...
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na Prolece93 poruku u temi Treba mi pomoc sa Like Like.
    Ovo uzeo sam skoro monitor moze da bude da si kupio pozajmio ili nabavio polovan nov monitor mi to ne znamo? Ako je nov iz kutije sa...
Vrh