• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Uruk poruku u temi AMD RX 9000 serija sa Like Like.
    Dakula hladi 7800x3d sa ak620, a to je isto maltene kao i ag620 Nvme je sad kao i memorija otišlo. To kupujem jedino ako mora
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    Nisam u toku, to su oni novi iz DeepCool ponude? Mesam njih i ThermalRight... Ja sam uvek za vazdusno resenje, a koliko sam gledao malo...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    Dakula hladi 7800x3d sa ak620, a to je isto maltene kao i ag620 Nvme je sad kao i memorija otišlo. To kupujem jedino ako mora
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Uruk poruku u temi AMD RX 9000 serija sa Like Like.
    Na kp su oko 300, ipon 320 Za drugi kvartal očekuje se opet 40+% za sve što je vezano za memoriju.. ne znam dokle tako planiraju
  • Mr.Dzon
    Valja i obratiti paznju na temperature, mozda ce trebati vodeno hladjenje... Ja nisam hteo da prelazim svojevremeno sa 5900x na AM5 i...
  • Uruk
    Na kp su oko 300, ipon 320 Za drugi kvartal očekuje se opet 40+% za sve što je vezano za memoriju.. ne znam dokle tako planiraju
  • Plauer1
    Plauer1 je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    ja i dan danas ne kapiram na youtube ono kad pise topic pa ime kanala .kako se otvara takav kanal ,..il ga youtube nekako algoritamski...
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    Bio je do skoro u Atomu za 37000k dindzi sad je poskupeo, ali treba pratiti.
  • Uruk
    Tako će i biti, ali prvo da vidimo kako će ovo raditi. 7800x3d se odlično uklapa, jedino ako cene ne podivljaju i za procesore u...
  • Fiki
    Javio se logitech Dear Miloš, Your replacement has been shipped. Ticket: 16961061 Shipment Method: Standard Tracking Number...
  • gx-x
    Sve je to vec napisao pre 3 meseca...
  • Mr.Dzon
    Na 4k ti najmanju ulogu igra procesor... Ako si u mogucnosti amortizuj i preusmeri na 7800x3d, ne moze da skodi... Mirniji si sa 8core...
  • Mr.Dzon
    Ne dobijas nista, osim pristup digitalnoj biblioteci/katalogu igara dokle god placas pretplatu... Ako si nov u celoj prici oko konzole i...
  • Cika_Kure
    Jbg, ne igram online, pa ne mogu reći. Vrlo moguće da su serveri regionalni...
  • Uruk
    Uruk je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Ko koristi PS5 plus premium pretplatu? sa Like Like.
    Ne ubeđujem te ja da ne kupiš PS pretplatu, nego ti pišem da ti je još jeftinije ako je kupiš na indijskom PS, a ONDA možeš da povežeš...
Vrh