• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Uruk
    Uruk je reagovao(la) na fotoronin poruku u temi Ko koristi PS5 plus premium pretplatu? sa Like Like.
    E HVALA! Iskreno znam da budem bandoglav, ponekad...Cesto..Ali eto probao ovo sad i -RADI! I to sa Viza virtuon...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
  • Uruk
    Uruk je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi AMD RX 9000 serija sa Like Like.
    Ma bice u 99,99% slucajeva, meni je 5900x vecinom bio dovoljan, mozda par naslova tipa Calisto, Hari poter, Plague Tale.
  • Mattriguez
    Ako ploča nema BIOS Flashback onda bez podržanog CPU za start nemaš kako da uradiš update, pa je najrealnije probati drugi primerak...
  • fotoronin
    Druze...Sa popustom ili bez...Za 78 Funti oko 100 evra ja dobijem svaki mesec po 3 igre plus jos hitova-Ghost of Tsushima, Cyberpunk...
  • fotoronin
    E HVALA! Iskreno znam da budem bandoglav, ponekad...Cesto..Ali eto probao ovo sad i -RADI! I to sa Viza virtuon...
  • Pinocio
    Pinocio je reagovao(la) na R1zl4 poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Love Love.
    Ide lepo vreme, valja se ponoviti za izlete u prirodu.
  • Pjanovic
    Uspeo sam! Nakon što je Dule uspešno sastavio Steam Machine "od nule" - ovoga puta smo bili u prilici da vidimo kakve su performanse...
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    Ma bice u 99,99% slucajeva, meni je 5900x vecinom bio dovoljan, mozda par naslova tipa Calisto, Hari poter, Plague Tale.
  • Uruk
    Nije skaliranje jedino koje bustuje FPS, ima tu i grafičkih podešavanja, a tu onda ne utiče toliko CPU. Zato mislim da će 7600x i 9070...
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    @Mr.Dzon Kako ne razmatrati 1080p? Ako igras nesto u 4k i koristis FSR performance to ti dodje upravo 1080p ili ultra perfomance je...
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na Uruk poruku u temi AMD RX 9000 serija sa Like Like.
    Ja igram na TV-u pa mi sve ovo oko skaliranja znači, jer sa metar i po dva ne vidi se toliko razlika između 4k native i 4k fsr...
  • Uruk
    Ja igram na TV-u pa mi sve ovo oko skaliranja znači, jer sa metar i po dva ne vidi se toliko razlika između 4k native i 4k fsr...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    7800x3d+ rx9070 kombo ti garantuje min 90-120fps za 95-98% SP "AAA" naslova u 1440p native. Ovih par procenta % je u retkim slučajevima...
  • Uruk
    Najzahtevnija mi je outlaws, u džungli Akive, 7700xt tu jedva izvlači 50 FPS 4k na ultra performanse. To je 720p.
Vrh