• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• gx-x
    Da, definitivno mi nije toliko bitno da malo brze nesto bude ucitano ili kopirano...
  • Mr.Dzon
    Ja sam od PS4pro ere na AT nalogu (od skora imaju i svoj "dedicated store" jer su se odvojili od nemaca) i skroz mi je prakticno za...
  • V
    Veselin je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Kako se kupuju zamenski ventilatori za grafičku? Da li se ide na Ali/Temu/Ebay... da li se kontaktira Asus? U pitnaju je ASUS...
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    Ako ceš na ovom videu ustanoviti šta je zdravije mislim da je pogrešno. Neznam,bolje puši ono što se koristi 1000 godina,a ne ono sa par...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    Prošli put sam se dvoumio između 7700 i 7800, bila je isto razlika oko 100 evra, pa sam odustao od 7800 iako je ova imala više vram-a i...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Ko koristi PS5 plus premium pretplatu? sa Like Like.
    Nas i Rusa 300 miliona na Aljasci:D Porez se tamo nije plaćao pa su bile jeftinije igre.
  • V
    Budućnost je stigla :troll:
    • 1772017351697.png
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Uruk poruku u temi AMD RX 9000 serija sa Like Like.
    Razlika je bila oko 100€ za XT, to mi je bilo baš preterano, a nije neka velika razlika u performansama, 10-15%. Undervolt i OC i mislim...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    mene je 615e izasla XFX Merc 9070xt mag air tokom BF akcije, sto je ok za jedan od top 3 modela... Da mi nije riknula stara mogao sam...
  • Plauer1
    Plauer1 je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    lepo sam rekao da je ovo tema za sebe samo jos ovaj post cu da pisem u off-u i glupo je da nastavim
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    Ima i dokumentarac,tj bio je o tome.Neki mladi su nagrabusili od toga. Jbg ne možeš da kažeš kao što su oni rekli da je zdravije ili još...
  • R1zl4
    R1zl4 je reagovao(la) na pshnd poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Nova spravica za pravljenje buke. :d
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    Razlika je bila oko 100€ za XT, to mi je bilo baš preterano, a nije neka velika razlika u performansama, 10-15%. Undervolt i OC i mislim...
  • LiDragon
    LiDragon je reagovao(la) na voodoons poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Prikladan je post nego kažem da se bajo ovi lagano zabranjuju u svetu, dosta država je zabranila prodaju i distribuciju jer prave...
  • LiDragon
    LiDragon je reagovao(la) na voodoons poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    To je sad već u pola sveta zabranjeno za upotrebu.. Sent from my iPhone using Tapatalk
Vrh